La Mitja Marató de Granollers dedicarà el km 12 a Toni de Arriba

0
4769
Toni de Arriba amb Quim Fradera, de l'Associació Esportiva La Mitja // RÀDIO SILENCI

Així ho va anunciar l’organització a la presentació de la prova que va tenir lloc a La Garriga. Una presentació en la qual també es van presentar la Cursa de La Vall del Congost i les curses que realitza el club d’atletisme local, Les Tortuges


La Mitja Marató de Granollers dedicarà el km 12 al vallesà Toni de Arriba, col·laborador de la prova des dels seus inicis i organitzador d’una de les curses de muntanya més importants de l’estat, la Vall del Congost. Així ho va anunciar l’organització de La Mitja en la presentació que va tenir lloc a La Garriga el passat divendres i que també va servir per presentar la Cursa de la Vall del Congost i les curses que realitza el club local d’atletisme, Les Tortugues.

Amb aquesta dedicatòria, l’organització de la Mitja ha volgut premiar De Arriba per la seva tasca de col·laboració amb la prova des dels seus inicis. “La veritat és que no m’ho esperava gens però estic molt content per aquest reconeixement”, va destacar. El vallesà s’uneix així al gran nombre de personalitats de l’esport de la comarca que ja han rebut el reconeixement: el km 7 va ser dedicat a Alfred Codina, el km 8 a Roque Soto, el km 9 al doctor Germà Morlans, el km 10 a Joan Rocasalbas, el km 11 a Francesc Campaña i el km 17,14 a l’escriptora Núria Albó.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here