FOTO: Ràdio Silenci

L’organització de la mítica prova granollerina ha volgut homenatjar així De Arriba, col·laborador de la cursa des dels seus inicis i organitzador també d’una de les curses de muntanya més importants de l’estat, la Vall del Congost


Des d’aquest migdia, Toni de Arriba, dóna nom al quilòmetre 12 de la Mitja Marató de Granollers al seu pas pel polígon de Can Illa de La Garriga. De Arriba, natural d’Aiguafreda, ha estat col·laborador de la prova des dels seus inicis i és l’organitzador d’una de les curses de muntanya més importants de l’estat, la Vall del Congost, que se celebra cada mes de març a Aiguafreda.

Un reconeixement que ha volgut premiar la gran implicació de l’atleta amb l’esport i l’atletisme en particular. “La veritat és que quan ho vaig saber no m’ho esperava gens però estic molt content per aquest reconeixement”, destaca. El vallesà s’uneix així al gran nombre de personalitats garriguenques que ja han rebut el reconeixement: el km 7 va ser dedicat a Alfred Codina, el km 8 a Roque Soto, el km 10 a Joan Rocasalbas i el km 17,14 a l’escriptora Núria Albó.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here