FOTO: Ajuntament de Canovelles

El de Canovelles és entrenador del club local d’atletisme i ha estat vinculat a la prova des de fa anys. Tot i haver de deixar de córrer per un problema al cor, lidera grups d’entrenament per preparar la Mitja amb bicicleta i, a banda també realitza xerrades per la promoció de la pràctica de l’esport i la salut


La Mitja Marató de Granollers dedicarà el km 13 al canovellí José Manuel Rodríguez, vinculat a la prova i també entrenador del Club d’Atletisme de Canovelles des de fa temporades. Tot i que per un problema al cor va haver de deixar de córrer, actualment fa grups d’entrenament, ara sobre una bicicleta, per tal de fer esport i preparar la Mitja i, a banda també realitza xerrades per la promoció de la pràctica de l’esport i la salut.

“És molt important que als pobles hi hagi persones que dediquen el seu temps a promocionar la pràctica esportiva i el José Manuel és una d’aquestes persones”, destacava Joan Villuendas, president de la Federació Catalana d’Atletisme i membre de l’Associació Esportiva La Mitja, a La Jornada del Vallès.

Serà el proper dimecres a les 13 hores quan es farà la dedicatòria a Rodríguez, justament en el tram de la prova que passa per la Urbanització Els Gorchs de Les Franqueses del Vallès. Hi seran presents Francesc Colomé, alcalde de les Franqueses; Meritxell Budó, alcaldessa de la Garriga; Josep Mayoral, alcalde de Granollers; Emili Cordero, alcalde de Canovelles i Toni Cornellas i Joan Villuendas de l’AE La Mitja.

El vallesà s’uneix així al gran nombre de personalitats de l’esport de la comarca que ja han rebut el reconeixement: el km 7 va ser dedicat a Alfred Codina, el km 8 a Roque Soto, el km 9 al doctor Germà Morlans, el km 10 a Joan Rocasalbas, el km 11 a Francesc Campaña, el km 12 a Toni de Arriba, i el km 17,14 a l’escriptora Núria Albó.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here