L’acte de reconeixement a Margarita Arderiu es va fer ahir al migdia després de l’habitual plantada d’un arbre al “Bosc de la Mitja”, concretament un roure a la llera del riu Congost


La Mitja Marató de Granollers segueix dedicant plaques al llarg del recorregut a les persones que s’han involucrat i han tingut un paper clau en la prova des de la seva creació. Ahir va ser el torn de Margarita Arderiu a la qual se li va dedicar el km 14 a l’entrada de la urbanització Els Gorcs, a Llerona. Un acte que va tenir la presència de les autoritats dels municipis pels quals transcorre la cursa i també de l’alcalde de Canovelles, municipi on Arderiu desenvolupava la seva activitat com a empresària.

Precisament, la placa d’Arderiu és molt a prop de la de Manuel Rodríguez, també de Canovelles, el qual el mes de gener passat va ser obsequiat amb la placa del km 13 de la prova. Algunes de les persones que han rebut l’homenatge de la Mitja en forma de placa són els desapareguts Martí Batallé i Xavier Pocurull, situada al Palau d’Esports de Granollers, i persones involucrades amb la prova com Toni de Arriba, Núria Albó i Joan Rocasalbas, entre altres.

L’acte d’ahir es va fer després de la tradicional plantada d’un arbre al “Bosc de la Mitja”. Enguany va ser a la llera del riu Congost i l’organització de la prova va plantar un roure. “Comencem a escalfar motors cap a la Mitja 2020. El primer acte, carregat de simbolisme, és aquesta plantada com a mostra del nostre compromís ambiental”, destacaven des de l’organització.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here