FOTO: La Torreta Bike

La prova, que va néixer per commemorar el dia de la dona, va tornar a tenir una elevada participació amb prop de 900 participants


Prop de 900 participants van prendre part aquest diumenge al matí a la 9a edició de la Marxa de la Dona organitzada per la Torreta Bike. Una prova que va néixer per celebrar el Dia Internacional de la Dona i per tal de promoure l’esport entre les participants. La cursa, amb sortida i arribada al Parc de Valldeoriolf de La Torreta, va comptar amb una prova de BTT, amb la opció de fer el recorregut de 10, 15 o 25 km, o bé completar una cursa de 10 km o una caminada de la mateixa distància. Una de les novetats d’enguany va ser la classe de Zumba per escalfar motors, abans de la sortida, i també la presència del grup Es Batucada de Cànoves i Samalús que va animar en tot moment les centenars de participants.

FOTO: Silvio Justiniano Hurtado
FOTO: La Torreta Bike

La guanyadora de la cursa de BTT de 25 km va ser Arantxa Salvadó que va vèncer amb total autoritat completant el recorregut en 43 minuts i 50 segons i va treure prop de mitja hora a la segona classificada Sussana García (1h, 12m, 49s). Va completar el podi Anna Ubach (1h, 14m i 38s). Destacar el meritori 7è lloc de Laia Rodríguez, ‘biker’ del club amfitrió, que amb només 10 anys d’edat, va quedar en setena posició de la general. La guanyadora de la cursa de running 10 km va ser Vanessa Sancho, que ja l’havia guanyat en anteriors edicions.

Una prova que se celebra cada any el primer diumenge de març que no seria possible sense la gran tasca dels més de 100 voluntaris de la Torreta Bike que van vetllar per tal que es pogués desenvolupar a la perfecció.

Les cròniques de les darreres edicions clicant aquí

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here