Txell Reina, premsa BM Granollers

La Granollers Cup 2016 ja està en marxa, ni més ni menys que la 18a edició del gran torneig d’handbol que acull la nostra ciutat de Granollers. Un torneig que bat rècords any rere any i on la xifra de participants ha anat en augment en cada edició. Del 29 de juny al 3 de juliol Granollers s’omple de vida i de colors respirant handbol en tots els poliesportius i places més acollidores de la ciutat. En la passada edició del 2015, 4300 jugadors i jugadores de tot el món i un total de 347 equips van ser partícips d’aquesta gran festa de l’handbol que es corona com un dels tornejos base més importants d’Europa.

La Granollers Cup té, des de el passat any, la seva pròpia pàgina web: www.granollerscup.com. També pots estar al dia de les últimes novetats del torneig a través de les xarxes socials de la GCup: Facebook i Twitter.

Amb la il·lusió intacta des del primer dia, el BM. Granollers celebrarà una nova Granollers Cup amb el clar objectiu de fomentar l’esportivitat, el respecte i el joc net entre els més joves. La Granollers Cup 2016 ja escalfa motors, i tots n’hem de començar a gaudir.

Vine a Granollers i viu 5 dies d’handbol i diversió! Una experiència que no oblidaràs mai! Inscriu-te a la Granollers Cup 2016! Link d’inscripció: http://bit.ly/1FSyCuV

Mira el videoclip de la Granollers Cup 2015 aquí

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here