L’atleta del Club Atletisme Les Tortuges de La Garriga va aconseguir pujar al podi de l’Open de 10 km de la clàssica cursa barcelonina amb un extraordinari temps de 37 minuts i 46 segons


Sílvia Segura segueix obtenint grans resultats en les curses que tenen lloc arreu del territori català. Després de guanyar els 10 km de Les Franqueses la setmana passada, aquest diumenge l’atleta garriguenca va aconseguir una meritòria tercera posició a l’Open de 10 km de la 93a edició de la Jean Bouin, amb un extraordinari temps de 37 minuts i 46 segons, a només 12 segons de la segona classificada, l’andalusa Dolores Chiclana.

“M’he trobat molt bé avui, molt ràpida. Tot i així he hagut de patir força a l’últim km, ja que hi ha una bona pujada a partir del km 9. Anava centrada a baixar dels 38 minuts i així he aconseguit acabar tercera”, apuntava Segura a La Jornada del Vallès. L’atleta de Les Tortuges segueix mostrant un gran estat de forma, que l’ha portat a guanyar els 10 km de Roda de Ter, el 9 d’octubre, els 10 km de la Marató del Mediterrani, el 12 d’octubre, i aconseguir un meritori quart lloc al Tast de La Mitja celebrat el passat 29 d’octubre.

La propera cita de la garriguenca serà el proper diumenge a la Mitja de Mataró.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here