Es preveu que en 2 mesos la nova pista d'atletisme sigui una realitat

L’Ajuntament ha complert la petició del grup d’atletisme local, Les Tortugues, que portava anys demanat un equipament d’aquestes característiques al municipi

La Garriga comptarà, per primera vegada, amb una pista d’atletisme homologada que es construirà a la zona de Can Terrers. Una pista de sauló compactat, que tindrà finalment 400 metres, la distància estàndard que la Federació Internacional de Federacions d’Atletisme reclama per poder celebrar-hi competicions oficials.

“En un principi l’Ajuntament havia projectat una pista de 350 metres, però els hi vam comentar que amb aquesta distància no estarien homologades i que ja que feien l’esforç de construir la instal·lació intentessin fer la pista de 400 metres”, explica Victòria Moreno, del Club Atletisme Les Tortugues.

L’ampliació de 50 metres respecte a la longitud dissenyada inicialment suposarà una endarreriment de les obres, ja que s’haurà de portar a concurs públic i tindrà un cost superior als 30.000 euros que s’havien pressupostat inicialment. Des de la regidoria d’Esports s’ha apostat per aquest canvi per satisfer la demanada ciutadana d’un equipament homologat  i s’executarà de tal manera que en un futur es pugui posar tartan al terra i s’estudiarà la possibilitat de fer-hi també uns vestidors.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here