Els equips que participin en aquesta nova competició, que en la primera temporada serà una prova pilot, hauran de confeccionar les seves plantilles amb futbolistes nascuts l’any 1996 o posteriors. Les condicions econòmiques que s’ofereixen per participar-hi, resulten més avantatjoses que les corresponents a la Quarta Catalana

La Federació Catalana de Futbol comptarà la temporada 2018-2019 amb l’Amateur sub-23 com a nova competició. En aquesta primera temporada serà una prova pilot i no tindrà ascensos ni descensos, malgrat que quan es desenvolupi el Pla de Competicions es preveurà que el campió de la competició obtingui el dret a participar en la Copa Catalunya Amateur. La plantilla dels equips que competeixin a l’Amateur sub-23 haurà d’estar formada per futbolistes nascuts l’any 1996 o posteriors. És per tant, una nova competició ideada perquè els clubs puguin fer-hi competir els seus equips filials. La data límit per formalitzar la inscripció és el dissabte 1 de setembre.

Les condicions econòmiques que la FCF ofereix per aquesta competició, que resulten més avantatjoses que les corresponents a la Quarta Catalana, són les següents:

CONCEPTE IMPORT COMPARATIVA 4A CATALANA
Preu arbitratge 92,80 € 125,50 €
Quota Mutualitat jugador 105,96 € 125,99 €
Quota equip 0,00 € 102,15 €

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here