Tots els jugadors, jugadores, i equip tècnic del CB l'Ametlla / FOTO: CB l'Ametlla

L’entitat compta enguany amb 10 equips que conformen un total de 110 jugadors i jugadores i 17 entrenadors. Després de vàries temporades, el club torna a tenir conjunts en totes les categories del bàsquet formatiu


El CB l’Ametlla va presentar diumenge a la tarda els seus equips per aquesta temporada 2018-2019. L’entitat compta enguany amb 10 conjunts que conformen un total de 110 jugadors i jugadores i 17 entrenadors. Dels 10 equips, el premini, el mini, l’infantil, els dos cadets, el júnior i el sènior masculí, competeixen en competicions de la Federació Catalana de Bàsquet; el sènior femení disputa la lliga del Consell Comarcal i els veterans i l’escola participen en competicions de forma puntual.

“El nostre objectiu és que tots els nens i nenes del poble puguin gaudir del bàsquet i formar una gran família. La nostra filosofia és transmetre valors a través d’aquest esport”, assegura la coordinadora, Dolors Ferrer. Un fet molt significatiu de l’essència familiar del club és que la majoria d’entrenadors també són jugadors de l’entitat.

“Un dels fets remarcables d’aquesta temporada és que hem aconseguit augmentar el nombre de nenes en els nostres equips i cada cop estem més a prop de poder completar un equip únicament femení a les categories de base”, destaca Ferrer d’una temporada en la qual el club torna a tenir equips en totes les categories de formació.

Un cop acabada la presentació, en la qual hi van assistir l’alcalde Andreu González i la regidora d’esports, Roser Ametller, el sènior masculí va disputar partit corresponent a la novena jornada de lliga. Els de Toni Martin van passar per sobre del CB Centelles (93-42), fet que li val per conservar la 4a posició de la classificació de Territorial B.

Consulta aquí els resultats i les classificacions de tots els equips del CB L’Ametlla

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here