La delegació està integrada per 18 clubs de natació, natació artística i waterpolo del Vallès Oriental i Vallès Occidental


La delegació del Vallès de la Federació Catalana de Natació, que presideix el president del Club Natació Granollers Eduard Escandell, s’estrena aquest cap de setmana amb els primers entrenaments conjunts amb els nedadors i nedadores alevins i infantils dels clubs de la demarcació, amb l’objectiu de treballar aspectes tècnics de cara a properes competicions oficials, iniciant d’aquesta manera un projecte enfocat a la formació tant de nedadors com de tècnics.

Els alevins s’entrenaran aquest dissabte 12 de gener al CN SEK Catalunya de La Garriga. El CNG hi participarà amb una trentena de nedadors. Pel que fa als infantils, realitzaran l’entrenament conjunt al CN Caldes, també dissabte 12 de gener, on el club granollerí hi participarà amb una quinzena d’esportistes.

Aquest és el primer dels entrenaments programats per la Delegació, que s’aniran repetint en els propers mesos: el 9 de febrer els benjamins hi haurà una sessió al CN Europa de Sant Cugat; mentre que el CNG serà seu dels entrenaments aleví i benjamí al mes de març.

Recordem que la Delegació del Vallès està integrada per 18 clubs de natació, natació artística i waterpolo del Vallès Oriental i Vallès Occidental. En cas de la modalitat de natació, els clubs són 12: SEK, Santa Perpètua, Rubí, Parets, Pinetons Cardedeu, Cerdanyola, Caldes, Badia, Sabadell, Terrassa, Europa i Granollers.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here