El director de cursa, Toni de Arriba, va decidir suspendre la prova l’any passat per temes personals i enguany, la prova, que s’havia de celebrar el pròxim 29 de març, primerament s’havia posposat “fins que s’atenui la situació” del Coronavirus, però finalment es posposa fins l’any que ve. Així ho ha anunciat l’organització de la cursa en un comunicat a les xarxes socials. Enguany hi havia dues curses, una de 43 km amb 3.050 metres de desnivell positiu i una de 24,7 km amb 1.650 metres de desnivell positiu. 


Finalment aquest any tampoc se celebrarà la Cursa de Muntanya de la Vall del Congost. Així ho ha decidit l’organització que en un primer moment va posposar la cursa fins que s’atenués la situació del Coronavirus, però finalment ha decidit que se celebri l’any que ve. El 2019 ja no es va celebrar per motius personals del seu organitzador, Toni de Arriba, i enguany ha estat el COVID-19 el culpable. Haurem d’esperar, doncs, un any més per viure una de les curses de muntanya més reconegudes arreu de l’estat.

Hola a tots!

Ens trobem tots en una situació molt difícil, el COVID-19 està afectant a tothom a escala mundial i qui més qui menys n’està patint les conseqüències. Molts actes esportius (incloent-hi curses de muntanya) que tenien lloc entre els mesos de març i maig ja s’han cancel·lat o ajornat a uns mesos més tard. Des de l’organització de la Vall del Congost hem contemplat que el més adequat era postposar la VDC Extreme Trail al 21.03.2021, per així no perjudicar altres curses que sempre s’han fet a l’estiu i tardor, ja que amb tot el que està passant hi haurà una aglomeració important d’actes esportius en els mesos posteriors al fi del confinament.
Com comprendreu, a dues setmanes de la cursa (quan vam haver de suspendre la data inicial), ja teniem gran part del material apunt per la cursa.
És per això que:
🔸 TOTS els inscrits fins al moment passaran a estar inscrits a la cursa del 2021
🔸 Aquells que per qualsevol motiu no puguin assistir a la nova data, se’ls retornarà un 50% de la inscripció. Podran reclamar aquest import des d’avui i durant els pròxims mesos. Aquesta devolució es farà a la mateixa targeta de crèdit que vau fer servir per fer el pagament. La podeu sol·licitar al email de l’empresa d’inscripcions 9hsports: vallcongost@9hsports.cat

Sabem que aquesta decisió no és la ideal pels que no pugueu assistir-hi, però tampoc ho és per nosaltres. Teníem moltes ganes de tornar a celebrar-la amb tots vosaltres després d’un any d’aturada, però de ben segur que l’any vinent ho farem amb més força que mai!

Esperem la vostra comprensió i ens veiem el 2021. Salut i muntanya!

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here