El Parc Torras Villà de Granollers tornarà a ser l’escenari de la cursa infantil organitzada per la Mútua de Granollers, que enguany superarà àmpliament els participants de la primera edició


 N.C

Aquest  proper dissabte 30 d’abril se celebrarà al Parc Torras Villà de Granollers la segona edició de la Mútua Kids, una cursa infantil organitzada per la Mútua de Granollers i l’ajuntament de la capital vallesana. En la seva primera edició la prova va reunir 200 participants i enguany s’han tancat inscripcions amb més de 300 inscrits. Un augment de participants notable que mostra la gran acollida d’una cursa que l’any passat va ser un èxit d’organització.

La prova va destinada a nens i nenes des de 3 a 15 anys, que corren dividits per categories amb 4 distàncies i sortides diferents segons la franja d’edat. A les 10 hores del matí es donarà el tret de sortida a la primera prova, la més llarga, amb 1.000 metres de recorregut en la qual hi participaran nens i nenes de 5è i 6è de primària i d’ESO.

La segona sortida tindrà lloc a les 10,15 hores i hi participaran nens i nenes de 3r i 4t de primària. La distància d’aquesta cursa serà de 750 metres. La tercera sortida serà a les 10,30 hores amb la participació de nens i nenes de 1r i 2n de primària que correran una distància de 500 metres. La darrera prova serà a les 10,45 i prendran part a la sortida els més petits, nens i nenes de P3, P4 i P5 que podran córrer amb els pares els 250 metres de recorregut.

La Mútua de Granollers va crear la cursa amb l’objectiu de fomentar els valors de l’esport i fer salut en família. Dos elements vitals d’una cursa popular sense caire competitiu que abans de celebrar-se la seva segona edició ja ha demostrat la seva consolidació amb la inscripció de 100 participants més que en la primera edició. Salut, família i esport, tres elements que defineixen l’essència de la Mútua Kids, una prova que va camí de convertir-se en tota una tradició a la capital del Vallès Oriental.

L’entrevista de VOTV a David Roig, cap de marquèting de la Mútua i un dels principals ideòlegs de la Mútua Kids

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here