El vallesà va publicar una carta al portal web de l’entitat per acomiadar-se i donar les gràcies a totes les persones que han format part del projecte i li han fet costat al llarg dels seus 11 anys de presidència, en els quals el club ha crescut de forma exponencial i ha passat de 56 a prop de 300 jugadorsPodeu llegir la carta a continuació: 


Bon dia a tots i a totes,

Com ja sabreu molts de vosaltres, fa temps que vaig plantejar-me deixar la presidència del club aquesta temporada 2017/2018 i finalment ha arribat l’hora de deixar-ho.

Es per això que vull agrair a totes aquelles persones que han estat al costat de l’AEHLF i recolzant-me fins avui: jugadors i jugadores, tècnics, col·laboradors, Ajuntament, el Patronat d’Esports, sponsors, pares, amics i simpatitzants del club.

Vull tenir un agraïment especial a persones com en Santi, la Núria Ros, en Joel Montava, en Jordi Jiménez, l’Alberto Rodríguez, la Maria Romero , la Gemma Viñallonga, la Marta Comino, l’Adrián Martín, en Pau Cassa, en Guillem Boada, l’Adrià Maymó, en Jordi Vidal, en Joan Lax, en Santi Jubany, en José Antonio Martín, en Carles Viñallonga, en J. Carlos Vicario, en Xavier Corbi, en Ferran Giménez…

També a tota la gent del PMELF com el Pep, l’Esteban, la Nora, la Dolors, la Lídia, en Manolo, el Miguel i la M. Àngels. Un agraïment també a la gent del BM Granollers: en Blanchart, Buixa, Estapé , García , Catot…

Els sponsors  que ens han ajudat en la nostra tasca com el Pere Bufí d’Ecoviand, Roma de CMLF, MORITZ, NURBURGRING, VIVACE, LMEG , ETC.

A tots els que han estat i són companys de junta d’avui. Especialment a la meva dona i als meus fills que els hi he pres moltes hores familiars per dedicar-les al club i per últim, la persona més important per mi en aquestes darreres 11 temporades, en Miguel Ángel Reolid, ja que sense ell això no existiria ni seria possible.

Tot i deixar la presidència, seguiré vinculat al club dins de la junta social fins a finals de la temporada, quan acabi la Granollers Cup, on valoraré què fer la temporada següent. La junta ja m’ha transmès el suport en cas de voler seguir a la junta social.

Moltes gràcies a tots i ens veiem aviat pel pavelló de Les Franqueses!

Ànims i moltes gràcies a tots!!!!

Rafel Rosario

La carta al portal web del club

Relleu a la presidència de l’AE Handbol Les Franqueses

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here