Després que ahir anunciéssim que Jordi López, que havia estat entrenant el primer equip del CF Mollet durant tota aquesta temporada, no seguiria la propera campanya al capdavant del conjunt del Baix Vallès, el tècnic de Cardedeu ha volgut escriure una carta de comiat. L’adjuntem a continuació:

Bona tarda a tots,

En primer lloc vull agrair la possibilitat que aquest mitjà em regala de poder d’acomiadar-me i expressar-me lliurement.

En segon lloc, vull confirmar la decisió pressa per part de la Junta Directiva i Direcció Esportiva del C.F. Mollet U.E., de no renovar la seva confiança en la meva persona i per tant de l’Equip Tècnic que es van incorporar al Projecte Esportiu del primer equip del C.F. Mollet U.E. amb mi el Juliol de l’any passat, concretament el Marc Fortuny i el Joan García, als quals els hi estic molt agraït per la gran feina feta i el suport incondicional d’aquests últims 9 mesos.

En tercer lloc, vull agrair al Club i la seva Junta Directiva al capdavant, als socis i simpatitzants pel seu suport, als empleats del Club i de l’ajuntament que han fet més fàcil la nostra feina al Club, a tots els professionals i millors persones que han format l’Equip Tècnic i a una Plantilla compromesa i dedicada incondicionalment, l’oportunitat, la seva confiança, els mitjans i la dedicació d’uns i altres per fer possible i viable el Projecte iniciat l’estiu passat.

Sóc molt conscient de l’esforç que tots hem fet, Club, Equip Tècnic i Plantilla principalment. També he estat molt conscient durant tot el temps que hem treballat junts, que si no assolíem allò que per a la majoria era prioritari i visible, difícilment tindríem la possibilitat de continuar en el Projecte que el Juliol passat junts vam iniciar, accepto com no pot ser d’una altra forma les meves responsabilitats i la decisió pressa.

Haig de dir però, que l’esforç i dedicació de tots, per a mi, ha valgut molt la pena, hem construït i crescut futbolísticament i ningú podrà dir que no hem aconseguit el què per a mi i els meus companys d’Equip Tècnic és prioritari, ser identificables com a Equip i fer-ho amb una idea i filosofia de joc molt reconeixible. Hem aconseguit moments en els quals el nostre joc ha estat fluid, vistós, eficaç i fins i tot diria que brillant. Però desgraciadament no hem pogut o sabut donar-li l’equilibri necessari i la continuïtat que ens apropés a assolir els mèrits competitius i classificatoris que tots nosaltres preteníem.

Les persones som lliures de fer les nostres valoracions, exercir les nostres responsabilitats lliurement, acceptar i respectar les dels altres, com així ha estat. No tinc res a retreure a ningú, sóc agraït amb tots i suficientment autocrític amb mi mateix com per saber utilitzar aquesta experiència viscuda com a una possibilitat d’aprenentatge i creixement personal i professional.

Desitjo el millor per a l’Entitat, el C.F. Mollet U.E., els seus socis i simpatitzants, els Jugadors als quals hem entrenat i als companys d’Equip Tècnic amb els que hem gaudit del què més ens agrada, el Futbol.

Moltíssimes gràcies a tots!

Jordi LópezÚltimes notícies de futbol de la comarca

Els golejadors del futbol del Vallès Oriental 2019-2020

Jordi López no dirigirà el CF Mollet la propera temporada

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here