El dissabte 18 de març se celebrarà a Aiguafreda una caminada solidària que passarà pels llocs més emblemàtics de la localitat i que servirà per recaptar fons per la investigació del càncer infantil. Serà la prèvia de la cursa de l’endemà, la 21a edició de la cursa de la Vall del Congost


La cursa de muntanya de la Vall del Congost torna a col·laborar amb la investigació del càncer infantil de l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. Enguany, però, en lloc de realitzar una cursa per a totes les edats com en els darrers anys, ha organitzat una caminada popular, que tindrà lloc el dia abans de la cursa, el 18 de març a les 11 hores, amb sortida i arribada al passeig de Catalunya de la localitat, just davant del camp d’esports.

El preu per participar a la caminada, que tindrà un recorregut de 8 km i passarà pels llocs més emblemàtics d’Aiguafreda, serà de 5€, que aniran destinats íntegrament a la investigació del càncer infantil. Tots els participants rebran una polsera candela, aigua i coca un cop hagin finalitzat. Tots aquells interessats es poden inscriure en aquest enllaç o el mateix dia de la caminada al pavelló de Can Plantada de la població.

Altres articles Vall del Congost
El nou disseny de la samarreta de la 21a edició de la Vall del Congost
La 21a edició de la cursa de la Vall del Congost tindrà un cartell de luxe

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here