La prova solidària de 10 km, organitzada pel club franquesí A4elkm, que tindrà lloc el proper 17 de novembre, canvia enguany de recorregut, amb un nou circuit d’una sola volta homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, que passarà pel nou Parc del Falgar.

Com cada any, la organització destinarà tota la recaptació a la investigació del càncer de ronyó. En les 8 edicions celebrades fins al moment l’entitat ha donat prop de 35.000€ a l’Hospital de Sant Pau

INSCRIU-TE AQUÍ


El proper 17 de novembre tindrà lloc la 8a edició dels 10 km de Les Franqueses, una prova solidària, organitzada pel club A4elkm, que com cada any destinarà tota la recaptació a la investigació del càncer de ronyó. Si els darrers anys la cursa havia consistit en dues voltes de 5 km pel municipi franquesí, enguany la gran novetat és que la prova constarà d’un nou circuit de 10 km homologat per la Federació Catalana d’Atletisme, en un recorregut que passarà també pel Nou Parc del Falgar.

La prova sortirà a les 10 del matí de la Zona Esportiva Municipal de Corró d’Avall i com en les darreres edicions, el club organitzador, posarà llebres per tal d’ajudar als atletes a baixar d’un temps determinat. La cursa, amb una cinquantena de voluntaris, compta amb tots els serveis necessaris perquè el corredor se senti com a casa: vestidors i dutxes a tocar de la sortida/arribada, servei de guardaroba, servei d’acollida de nens, fisioteràpia a l’arribada, entrepà de botifarra, una samarreta de qualitat en versió masculina o femenina i una bossa de corredor plena amb obsequis cedits per les empreses que col·laboren. Uns serveis magnífics, units a la gran feina que fan tots els voluntaris ocasionen que la gran majoria de corredors que hi participen repeteixin l’any següent.

Més de 35.000€ recaptats en les 7 edicions disputades fins el moment

Així, entre totes les edicions la prova ja ha aconseguit recaptar més de 35.000€ que han anat íntegrament destinats a la investigació contra el càncer de ronyó a l’hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Una cursa que al llarg dels anys s’ha anat consolidant aconseguint amb escreix dos dels objectius de la seva creació, crear una cita al calendari atlètic català i recaptar fons per a una causa solidària.

LA DADA

En l’edició de l’any passat el guanyador de la prova va ser Alberto Casado amb un temps de 34 minuts i 54 segons, mentre que en categoria femenina la vencedora va ser, per quart any consecutiu, Sílvia Segura del Club Atletisme Les Tortugues de La Garriga

 


INSCRIU-TE AQUÍ

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here