600 corredors van participar a la darrera edició

La prova, amb sortida i arribada al pavelló de Can Bassa de Granollers, destinarà enguany els beneficis a l’associació ‘Eines per tothom’


El proper diumenge 18 de desembre tindrà lloc a Granollers la 5a edició de la cursa solidària Trencacames el Món, que organitza la botiga ‘El Mon Adventure’ de Granollers. La prova, amb dos possibles distàncies, una de 7,5 km i una de 15 km, tindrà el mateix recorregut que en les anteriors edicions, amb un circuit marcat per continues pujades i baixades.

La cursa, que ha apostat des d’un bon principi per la solidaritat, enguany destinarà tots els beneficis a l’associació ‘Eines per tothom’, una associació que es dedica a lluitar per la igualtat social des de la creació i gestió de projectes educatius, socials i culturals. “Per nosaltres és un honor que els beneficis es destinin a la nostre entitat per a poder realitzar un curs de monitor esportiu i per poder seguir generant i creant oportunitats per a joves i facilitar així la seva formació i inserció en el món laboral”, va destacar Robert Cuesta, coordinador d”Eines per tothom’, a La Jornada del Vallès.

A falta de 3 dies per la disputa de la prova, encara hi ha les inscripcions obertes. En la darrera edició hi van participar prop de 600 corredors amb victòria de Miki Solé d’Inverse Team- Rios Running Les Franqueses. El corredor garriguenc no podrà participar a la prova d’enguany per problemes físics, però sí que en formarà part Iván Limia, guanyador de les primeres edicions i segon en la de l’any passat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here