Hi participaran prebenjamins, benjamins i alevins, procedents dels cinc clubs de natació vallesans afiliats a la Federació Catalana de Natació: CN Caldes, CN Pinetons Cardedeu, SEK Catalunya de La Garriga, CN Parets i el CN Granollers


El CN Granollers organitza el proper 25 de maig la cinquena edició del Trofeu de l’Ascensió, que es consolida a la comarca com a cita ineludible per als nedadors de categories base. Una competició que reunirà uns 200 participants prebenjamins, benjamins i alevins, procedents dels cinc clubs de natació vallesans afiliats a la Federació Catalana de Natació: CN Caldes, CN Pinetons Cardedeu, SEK Catalunya de La Garriga, CN Parets i el CN Granollers.

Per a optar al Trofeu al Millor Nedador Complert del Vallès Oriental, els participants hauran de nedar tots els estils de natació (lliures, braça, esquena i papallona). Els nedadors que obtinguin les millors marques en la suma dels quatre estils obtindran el Trofeu comarcal, que s’atorgarà per categories d’edat i sexe. A més a més, també hi haurà premiacions per al segon i tercer classificat.

La jornada donarà inici a les 15:20h, amb la competició d’escola (nascuts el 2012 i menors masc/fem), que està fora de concurs. A les 15:30h, serà el torn dels pre-benjamins (2010-2011 masc/fem), que nedaran 25 metres de cada estil; i els benjamins (2008-2009 masc/fem), que nedaran 50 metres de cada. La segona sessió del Trofeu tindrà lloc a partir de les 17:30h amb les proves, també de 50 metres, per als nedadors alevins (2005-2006-2007 masc i 2006-2007 fem).

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here