En total hi ha més de 90 esportistes franquesins nominats


Aquest divendres, 28 de febrer, a les 21 h, un total de 90 nominats i nominades i prop de cinc-cents assistents seran presents a la 24a edició de la Nit de l’Esport que, organitzada pel Patronat Municipal d’Esports, pretén fer un reconeixement públic i premiar les diferents gestes esportives.

Al llarg de la vetllada es coneixeran els millors esportistes de l’any 2019 de les Franqueses, en les diferents categories: amateur, formació i promoció, masculí i femení, i també el millor entrenador/a. A la vegada, també es farà menció especial als finalistes d’aquestes categories i es premiarà aquells esportistes, persones, clubs i entitats locals que han destacat pels seus èxits i dedicació en l’àmbit esportiu.

La Nit de l’Esport compta amb el suport dels clubs i de les entitats esportives de les Franqueses, de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona. El responsable i coordinador de seguiment de polítiques esportives de la Generalitat de Catalunya, Quim Perisé, ha confirmat la seva assistència.

A continuació pots consultar tots els nominats:

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here