Ricard Pérez i l’amfitriona Sílvia Segura van ser els vencedors de la cursa de 14 km mentre que Javier Urbano i Noemí Valbuena van guanyar la de 7 km. Una edició que va aplegar més de 900 corrredors i que va tornar a ser un èxit d’organització, fent gaudir de valent els participants que van destacar el magnífic recorregut pels voltants de la població vallesana 


FOTO: Ramon Masjuan

Dimecres al matí va tenir lloc a La Garriga la 24a edició de la Cursa de Fons de les Tortugues organitzada pel club garriguenc en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi. Una edició marcada per l’alta participació, més de 900 corredors que es van repartir entre la prova de 14 km i la de 7 km, que se celebra des del 2012 per donar cabuda a atletes menys experimentats. El recorregut, molt ben valorat pels participants, va tornar a ser el de les darreres edicions amb una primera part que va passar pel centre del poble per posteriorment recórrer els boscos, camins i corriols que l’envolten. Tot plegat en un ambient i clima immillorable per a la pràctica esportiva.

FOTO: Susanna Sánchez

La garriguenca Sílvia Segura, corredora del club organitzador, va tornar a guanyar la prova per quart any consecutiu creuant la línia de meta amb un temps de 59 minuts i 27 segons. Elisabet Martín (01:02:08) va ser segona i va completar el podi Esther Cruz (01:04:02). En categoria masculina el vencedor va ser Ricard Perez amb un temps de 52 minuts i 53 segons, seguit de Juanma Cardenas (00:54:13) i Alberto Gutiérrez (00:54:36).

Pel que fa a la cursa de 7 km, el guanyador va ser Carles Montllor amb un temps de 23 minuts i 28 segons, mentre que en categoria femenina la vencedora va ser Noemí Valbuena aturant el cronòmetre en 29 minuts i 18 segons.

Consulta aquí tots els resultats

Com cada any, abans de les proves dels adults, el Club Atletisme Les Tortugues també va organitzar curses pels més petits -de 3 a 14 anys- que va comptar amb un centenar de participants. Una 24a edició de la cursa de fons de Les Tortugues que no hauria estat possible sense la tasca dels més de 100 voluntaris que van vetllar perquè les curses es desenvolupessin a la perfecció.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here