Els grecs Ioannis Kourkourikis, de l’equip Salomon, i Kalofyris Nikolaos, de l’equip The North Face, juntament amb Jessed Hernández, Albert Soley i tot l’equip Inverse de curses de muntanya, seran els caps de cartell de la prova que tindrà lloc a Aiguafreda el proper 19 de març


  ENCARA NO T’HAS INSCRIT? CLICA AQUÍ!

Quan queda poc més d’un mes perquè tingui lloc la 21a edició de la Cursa de la Vall del Congost, ja se sap quins seran els caps de cartell de la ja clàssica prova vallesana. Per una banda, i com en la darrera edició, l’equip Inverse de curses de muntanya liderat per l’organitzador de la prova, Toni de Arriba, es presentarà en tota la seva totalitat per tal de començar la temporada de la millor forma possible. Enguany, però, la gran novetat serà la presència de dos corredors grecs de nivell internacional, Ioannis kourkourikis, de l’equip Salomon, i Kalofyris Nikolaos, de l’equip The North Face. Ambdós corredors, els dos millors del seu país, han guanyat la Olympus Marathon, i seran dos dels principals favorits per emportar-se la Marató de la Vall del Congost.

Serà, però, l’equip Inverse de curses de muntanya el que aportarà més atletes de nivell a la prova vallesana. El corredor estrella de l’equip, Jessed Hernández, que l’any passat va quedar tercera a la Mitja, serà un dels grans favorits per vèncer a la Marató, una cursa que ja ha guanyat en edicions anteriors. Andreu Simón, que està tenint una progressió espectacular, Jonathan Mora i Marc Carós seran la resta de corredors de l’equip Inverse que lluitaran per guanyar la prova de 42 km. En categoria femenina, Marta Molist, que va guanyar la Mitja l’any passat i hagués estat una de les favorites a la Marató, serà una baixa destacada per una lesió dels lligaments creuats. Tanmateix, una de les noves incorporacions de l’equip, l’extremenya Andrea Gil, és una gran especialista en maratons i aspirarà a la victòria.

Pel que fa a la Mitja, el gran favorit en categoria masculina serà Albert Soley, juntament amb Iu Solà i Miki Solè. Un dels nous fitxatges de l’equip, Gabriela Sànchez, especialista en curses verticals, però amb gran rendiment en proves de mitja distància, serà una de les principals favorites per optar al triomf femení d’una prova que enguany ha pujat de duresa i de recorregut i tindrà 23 km. Un dels altres absents a la Vall del Congost serà Ferran Sampere, nova incorporació de l’equip Inverse aquesta temporada. Sampere, que corre amb la Selecció Catalana i ha estat un dels millors de la Copa del Món en la darrera temporada, competirà a la primera prova del Campionat d’Espanya que tindrà lloc a Granada el dissabte abans de la Vall del Congost.

Presentació de la Vall del Congost 2017

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here