La 14a edició del torneig de Nadal del CB Granollers tornarà a reunir el millor minibàsquet català

0
2364

Entre el 27 i el 29 de desembre la capital vallesana aplegarà el millor bàsquet de la categoria mini amb la presència de 31 equips, 19 masculins i 12 femenins, entre ells tres equips de França, que conformaran un total de 400 esportistes


cartell_basquet_final(2015)-01Com cada any des del 2001, el CB Granollers torna a organitzar el torneig de Nadal de minibàsquet. L’edició d’enguany serà la més nombrosa amb un total de 31 equips, 19 masculins i 12 de femenins. Una edició que serà la més internacional amb la presència de tres equips francesos, dos més que l’any passat. Una edició que conclourà amb la distinció de Granollers com a ciutat del bàsquet 2015, que ha portat a la capital vallesana diversos esdeveniments basquetbolístics durant aquest any.

La organització del torneig té molt clar que el seu punt distintiu és la qualitat dels equips que hi participen: “Fem un torneig de referència i ens hem trobat que alguns equips ja no han volgut venir pel gran nivell que hi ha” va apuntar un dels organitzadors, Josep Martínez que va voler reiterar l’àmplia presència d’equips de nivell: “Tenim el 90% dels jugadors de la selecció catalana masculina i femenina competint amb els seus clubs”, va concloure.

Un torneig en el qual hi participen equips de gran nivell estatal com el Joventut de Badalona i el FC Barcelona. També destaquen l’UCAM Múrcia i el San Fernando de Cadis, de la resta de l’estat, i equips punters a casa nostra com el Cornellà, el Sant Adrià o l’Hospitalet. El torneig se celebrarà entre els pavellons de Can Bassa i del carrer Girona i les finals es concentraran durant tot el dimarts al pavelló del CB Granollers, que inclourà un partit All Star a les 15.30h. S’espera, doncs, que Granollers torni a viure el millor bàsquet català en categoria mini per posar punt i final a un any de la capital vallesana com a ciutat del bàsquet que ha estat un autèntic èxit.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here