GRANOLLERS 25/03/18 FRAIKIN BM GRANOLLERS - CHAMBERY SAVOIE MONT BLANC EHF CUP

L’equip granollerí dirigit per Clàudia Corbera i Kaba Gassama va guanyar el campionat de Catalunya de la categoria per primera vegada superant el Felmar BM La Roca a la final


El passat cap de setmana, 7 i 8 d’abril, el Pavelló Municipal Jacme March de Gavà va acollir la Fase Final del Campionat de Catalunya Aleví Femení – Nivell 1, que va comptar amb la participació del Felmar BM La Roca, el KH-7 BM Granollers, l’AEH Les Franqueses i el conjunt local, el CH Gavà.

Dissabte es van disputar les dues semifinals, en les quals a la primera el Felmar BM La Roca es va imposar al AEH Les Franqueses per 9 punts a 7. Mateix resultat que es va repetir a la segona semifinal, que enfrontava al conjunt amfitrió contra el KH-7 BM Granollers, amb victòria final del conjunt vallesà.

Amb la jornada de diumenge van arribar els partits definitius. El primer enfrontament, pel tercer i quart lloc, el disputaven l’AEH Les Franqueses i el conjunt local del CH Gavà. El conjunt del Baix Llobregat va realitzar un partit molt seriós i no va donar opció al conjunt rival, que tot i que mai va baixar els braços, l’AEH Les Franqueses es va veure superat en les quatre parts, finalitzant el partit amb el resultat de 12 punts a 4 a favor del CH Gavà.

Gran final vallesana

Després del partit pel tercer i quart lloc va arribar la gran final, que va enfrontar al Felmar BM La Roca i al KH-7 BM Granollers. Tots dos conjunts van realitzar una gran final, molt igualada, que va fer gaudir els espectadors que omplien el pavelló.

Les granollerines es van imposar al primer quart i el segon va finalitzar amb empat després d’una molt bona reacció del Felmar BM la Roca. En el tercer quart la igualtat va continuar i les alternances en el marcador es van succeir, i quan tothom creia que el marcador quedaria igualat i que tot s’hauria de decidir als darrers 10 minuts, un gol en l’últim instant de les granollerines els donava la victòria a la part, al partit i al campionat. El darrer quart, ja sense res en lloc, també el va guanyar el KH-7 BM Granollers que es va adjudicar la final per 11 punts a 5.

Carla Gutiérrez, del BM La Roca, va ser elegida millor jugadora de la final. 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here