Els dos conjunts vallesans buscaran aixecar el campinat català en la fase final que es disputa aquest proper cap de setmana a Ascó


El proper cap de setmana, 22 i 23 d’abril, el Pavelló Municipal d’Ascó acollirà la fase final del Campionat de Catalunya infantil femení amb la presència de dos equips vallesans, KH-7 BM Granollers i Felmar BM La Roca, a banda del conjunt amfitrió, el CH Ascó i l’EH Sant Vicenç Bar Mi Casa. Amb els quatre equips classificats per a la fase de sectors del campionat d’Espanya, els conjunts arriben a aquesta fase final amb el KH-7 BM Granollers com a millor equip de la lliga regular, seguit del Felmar BM La Roca, segon, i el CH Ascó i l’EH Sant Vicenç Bar Mi Casa, tercer i quart respectivament, però amb els mateixos punts.

En els partits de la segona fase, el KH-7 BM Granollers va guanyar al seu rival a les semifinals, el Sant Vicenç, en els dos partits disputats (27-24 i 21-24). De fet, l’únic equip que va ser capaç de vèncer a les granollerines a la segona fase va ser l’altre conjunt vallesà, el Felmar BM La Roca. Les roqueroles, per la seva part, també van vèncer al seu rival a les semifinals, l’Ascó, en els dos partits de la segona fase, amb dues victòries contundents (18-9 i 10-20). El més probable, doncs, és que siguin els dos equips vallesans els que es disputin el Campionat de Catalunya a la final que tindrà lloc el diumenge a les 12 hores.

Els horaris de competició del cap de setmana seran els següents:

Dissabte, 22 d’abril de 2017
16.00 h.         KH-7 BM Granollers – EH Sant Vicenç Bar Mi Casa (1a Semifinal)
17.45 h.         CH Ascó – Felmar BM La Roca (2a Semifinal)
Diumenge, 23 d’abril de 2017
10.15 h.         Partit 3r i 4t lloc
12.00 h.         FINAL
El KH-7 BM Granollers va quedar primer a la segona fase
El Felmar BM La Roca va quedar segon a la primera fase i va ser l’únic equip que va guanyar el KH-7 BM Granollers

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here