(VÍDEO) El ‘keeper-simulator’ es presenta en societat

0
1540

El simulador de porters, creat per l’extècnic del primer equip del Sant Esteve de Palautordera i actual entrenador de porters, Pau Ventura, es va presentar diumenge al pavelló Els Quatre Hereus de la localitat del Baix Montseny


Un vídeo de Valonmano con V

El passat diumenge 27 d’agost va tenir lloc al pavelló Els Quatre Hereus de Sant Esteve de Palautordera l’acte de presentació del ‘keeper-Simulator’, un vídeojoc que permet entrenar analíticament els porters d’handbol (de totes les edats i nivells). El simulador, creat per l’extècnic del primer equip del Sant Esteve de Palautordera i actual entrenador de porters del club, Pau Ventura, es va presentar en societat davant de diverses personalitats del món de l’handbol, com el president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort, així com porters i  porteres de diferents edats i equips, a més d’un bon nombre d’entrenadors. Tots van voler conèixer de prop les característiques d’aquesta eina innovadora per a l’entrenament específic de porters i porteres d’handbol.

La presentació va comptar amb la presència, i col·laboració, de dos porters, membres de l’equip de monitors de Handporters, de reconeguda trajectòria: Andrea de la Torre (KH-7 BM Granollers, Divisió d’Honor Femenina) i Jordi González (H Bordils, Divisió d’Honor Plata Masculina). Ells van ser els encarregats de jugar amb el simulador per mostrar al públic la varietat de jocs i opcions de què disposa.

“Considero que és un simulador molt complet i idoni per l’entrenament del porter d’handbol. Crec que cada club hauria de tenir-ne un i que, com que a totes les tecnificacions de HandPorters també hi serà, cada vegada anirà arribant a més porters” assegura Pau Puget, de Handporters, que ha arribat a un acord amb els creadors del ‘keeper-simulator’ per utilitzar-lo en les tecnificacions que efectuïn a tot Catalunya.

Tot l’acte de presentació es va poder seguir en directe pel canal youtube de Valonmano Con V. En finalitzar la presentació, va tenir lloc el sorteig d’un Keeper-Simulator PRO, que va anar a parar a les mans de Jordi Solé, entrenador del Club Handbol Cerdanyola del Vallès. Fins el proper 7 de setembre, Keeper-Simulator realitza una oferta  amb el 10% de descompte, que passarà a ser del 20% en cas d’arribar a 5 comandes o més. Per a més informació www.keeper-simulator.com.

El ‘keeper simulator’, un simulador virtual per a l’entrenament del porter d’handbol

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here