La britànica Katy Dunne es va imposar a la final a l’actual campiona i cap de sèrie del torneig, Paula badosa, en dos sets: 7-5 i 6-3


La britànica Katy Dunne, 299 del rànquing WTA, es va proclamar aquest diumenge, vencedora del Torneig Internacional Les Franqueses, celebrat al Club Tennis Els Gorchcs, en superar a la final la catalana Paula Badosa, en dos sets: 7-5 i 6-3. Dunne es va imposar contra tot pronòstic a Badosa, cap de sèrie del torneig, 124 de la WTA i guanyadora de la passada edició, amb un joc més agressiu i molt més eficaç, trobant els punts febles de la catalana i aconseguint descentrar-la.

En dobles, la victòria va ser per la parella formada per la francesa Jessica Ponchet i la britànica Eden Silva, que va vèncer amb solvència a la final les britàniques Jodie Anna Burrage i Olivia Nichols, també en dos sets, 6-3 i 6-4.

El Torneig Internacional Les Franqueses, enguany dotat amb 60.000 dòlars, equivalent a 54.000€, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses i a la Diputació de Barcelona, va comptar amb una gran afluència de públic durant la setmana, però especialment el dimecres i dissabte i diumenge, amb la disputa de les finals. L’alt nivell de les jugadores va oferir grans moments de joc en aquesta competició, la més important en pista ràpida que es disputa a Espanya.

Jaume Marquès, president del Club Tennis Els Gorchs, va valorar molt positivament el torneig i va apuntar que la propera temporada hi poden haver canvis: “Mirarem de canviar els dates i passar-ho a setembre per tal d’adaptar-nos a la temporada de pista dura, i intentarem augmentar la dotació econòmica de 60.000 a 80.000 dòlars. Per fer-ho, però, també haurem de trobar nous patrocinadors”, va apuntar Marquès al 9 Nou.

HEMEROTECA

Paula Badosa guanya el VII Torneig Internacional ATP-WTA celebrat al Club de Tennis Els Gorchs

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here