L’equip femení dirigit per Jordi Rubí ha completat un sector fantàstic com a amfitrió al Palau d’Esports, igual que els nois entrenats per José Antonio Vizuete que han segellat la classificació en un sector disputat a Lalín, Galícia


El juvenil masculí A i el juvenil femení A del KH-7 BM Granollers han aconseguit aquest cap de setmana vèncer en els seus respectius sectors i classificar-se pel Campionat d’Espanya que tindrà lloc el proper mes de maig. Les noies dirigides per Jordi Rubí, que han disputat els sectors al Palau d’Esports de Granollers, s’han classificat després de passar per sobre dels seus rivals en 2 partits (34-13 davant el Puig d’en Valls i 35-20 davant el Dominicos) i haver de lluitar de valent en l’altre, davant el BM Elda, que els hi va posar les coses ben difícils (26-22). Marta Mera sota pals ha estat la jugadora més destacada del conjunt de Jordi Rubí, en el qual també han sobresurtit Martina Capdevila, Laia Roman i Irene Montero.

Per la seva part, el juvenil masculí A ha segellat la classificació en uns sectors disputats a Lalín, Galícia, i podrà defensar el títol aconseguit l’any passat: “Estem molt contents que aquests nois puguin jugar el Campionat d’Espanya, s’ho mereixen ja que han treballat molt dur durant tot l’any”, destaca el tècnic José Antonio Vizuete a La Jornada del Vallès. La victòria ajustada en la primera jornada davant l’Ademar de Lleó (26-24) va donar força al conjunt granollerí per encarar els dos partits posteriors. En el de dissabte van vèncer el BM Parla per un contundent 37 a 24 i en el darrer van guanyar el conjunt amfitrió, el Lalín, per 28-30. Pau Ferré i Josep Quirós amb 12 i 9 gols respectivament, van ser els màxims golejadors del conjunt granollerí.

“Hem plantejat el sector dossificant els jugadors. Era molt important guanyar el primer partit davant l’Ademar i contra el Parla els jugadors van jugar amb molta més confiança. Contra Lalín el seu pavelló estava ple i amb molt ambient d’handbol. Els nostres jugadors van estar molt correctes i disciplinats i crec que pel fet d’haver dossificat efectius hem arribat més frescos que la resta”, apunta Vizuete que posa èmfasi en la importància de l’equip tècnic: “El David Romero, el Marc Pey i el Teo Garcia han ajudat molt a l’equip i hem fet molta pinya. Han estat molt importants per aconseguir aquesta classificació”, destaca el tècnic granollerí.

D’aquesta manera, el BM Granollers torna a classificar els seus juvenils per un Campionat d’Espanya del qual les seus encaran estan per determinar. El que és segur és que tant el masculí com el femení tindran lloc del 2 al 6 de maig.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here