La candidatura de Yeste a la presidència del CN Granollers va quedar tercera amb 139 vots a les eleccions del 28 de juny

A La Jornada del Vallès parlem amb Josep Lluís Yeste, un dels tres candidats a la presidència del CN Granollers. Yeste, soci des del 1991, aposta per fer un canvi en el model de gestió i introduir novetats a l’entitat. Parlem amb ell de les propostes que aporta la seva candidatura “Comptem amb tu pel canvi, ara o mai”


Per què decideix presentar-se com a candidat a la presidència del CN Granollers?

Aquesta és molt bona pregunta i directa. Decidim presentar-nos per la poca transparència econòmica de la Junta del Sr. Josep Maria Mas durant aquests últims 3 anys, la manca de proximitat i de flexibilitat amb el soci. Ha fet del club la seva masia particular.

Quins són els punts claus de la seva candidatura?

La transparència econòmica, la gestió, la proximitat amb el soci i esportistes, les famílies, els joves i la innovació tecnològica.

Recentment el club va fer 50 anys i, precisament, viu un moment molt dolç esportivament. Què creu que pot aportar de nou la seva candidatura?

Creiem que les seccions esportives que hi ha al club estan molt ben dirigides pels tècnics actuals, nosaltres ajudarem econòmicament a força de patrocinadors a totes les seccions del club, tenim una gran professional en la nostra junta directiva: Meritxell Soler, que es dedicarà al fet que això passi, esta relacionada amb persones de prestigi en el món de l’esport espanyol i internacional.

El club actualment està gaudint d’èxits esportius de forma regular, per què creu que fa falta un canvi?

Des de fora no es veu, però les seccions d’aigua estan dividides pels dos candidats que ja es coneixien d’anteriors juntes directives en les quals havien treballat junts. Hi ha mal rotllo i la secció de Gimnàstica Esportiva la tenen totalment oblidada del club: vestuaris mal confeccionats, lavabos i dutxes que no funcionen, una piscina de salts sense escuma, omplir d’escuma de la fossa de salts costa 30.000 €, gairebé el mateix que el Sr. Josep Maria Mas ha agafat de les arques del club per muntar la seva empresa AQUA SPORTS ASSOCIATED BCN, SA, que gestionarà el centre de tecnificació de sincronitzada.

Què vol aportar de nou a cada una de les seccions de l’entitat?

Com he dit anteriorment creiem que aquestes estan molt ben gestionades pels professionals del club, nosaltres aportarem patrocinadors i ajudarem a que funcionin molt millor.

Com a periodista de la comarca sé de primera mà que la comunicació del club cap als mitjans, usuaris i socis és excel·lent. Per què creu que falta millorar la comunicació amb el soci? Si la seva candidatura surt elegida, mantindrà el departament de comunicació de l’entitat?

Falta proximitat, manca informació. Nosaltres proposem un diari a bord (una revista) setmanal o mensual, perquè el soci participi i estigui informat de les activitats que es realitzen al nostre club o de les millores que es vagin realitzant, etc. Tenim una professional en la junta directiva que anteriorment he esmentat, ella donarà aquest plus que necessita el club, “EL GRAN SALT”.

Una de les novetats que proposen és la creació d’un departament d’innovació tecnològica. Expliqui’m amb detall quines serien les seves funcions concretes.

Fer que la tecnologia flueixi pel club, que permeti la participació dels socis i que facilitin les seves gestions. Per exemple en una instal·lació de 6.000 socis no existeix el servei de WIFI per al soci, avui en dia és un endarreriment, tota la informació, participació i comunicació es mou amb el telèfon intel·ligent.

Què creu que el diferencia dels altres dos candidats?

La transparència econòmica, més suport a l’actiu econòmic del club “EL SOCI” aportant-li serveis, comunicació i proximitat i això repercutirà econòmicament en més inversió en el nostre gran actiu, que és l’esport, en molts més èxits a nivell nacional i internacional

Un dels eslògans de la seva campanya és “50 anys de club mereixen nous reptes i noves il·lusions”. Concreti’m quins són aquests reptes i il·lusions…

Portem molts anys de presidència de l’actual president, exactament 12 anys, el club necessita un canvi de timó, més obert al soci i més pròxim, unes instal·lacions més modernes i funcionals i, amb més serveis als socis. El CN Granollers no és només un club esportiu. És una institució, una segona casa per a molts de nosaltres i, una escola per als nostres fills, en la qual créixer com a esportista i madurar com a persona. Esport, companyerisme, respecte, família i amistat… El nostre club ha de recuperar tots aquests valors. Perquè mereixem un CN Granollers millor i, junts ho podem aconseguir.

Com a futurible president, quina creu que és la seva millor virtut a l’hora de dirigir, com és en aquest cas, un dels clubs més importants de la comarca?

La transparència, l’honestedat, el treball, la proximitat, la comunicació i la aportació de la meva professionalitat en “L’ensenyament, l’Esport i la Gestió Econòmica en el món Esportiu”.

Què li sembla el projecte de constucció del complex del club a Les Franqueses?

Primer de tot el projecte és un projecte privat d´una empresa que es diu: AQUA SPORT ASSOCIATED BCN, S.A i que és un projecte amb ànim de lucre de la cúpula del CN Granollers, amb diners agafats del club tal com diu el Sr. Josep Maria Más en una entrevista en El 9 NOU del 2 de juny del 2017. “Els únics diners que es van agafar del club per al centre de sincronitzada van ser 26.000€”. Això d”agafar’ té un nom en Dret Penal, aquests senyors pressumptament han fet una apropiació indeguda. Haig de dir que és un projecte ambiciós i atractiu però no té lligam amb el CN Granollers, o si que el té, els seus directius que segons Mas han ‘agafat’ diners.

Completi la frase. El CN Granollers…

ARA O MAI

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here