Per donar el tret de sortida a la nova temporada, el Patronat Municipal d’Esports de Les Franqueses va realitzar una jornada de formació amb tots els entrenadors de les diferents modalitats esportives


El passat cap de setmana el Patronat Municipal d’Esports de Les Franqueses va realitzar una jornada de formació i de convivència amb tots els tècnics, voluntaris i entrenadors de les diferents activitats esportives del Patronat: Handbol, Bàsquet, Karate, Bàdminton i responsables de les activitats Esportives a les escoles.

“Posaria èmfasi sobretot en el bon ambient, i el fet que que la jornada va ser un èxit. L’objectiu és bàsicament fer pinya entre tots els treballadors i personal tècnic, que es coneguin entre ells i que coneguin tots l’estructura de gestió, la filosofia i la manera de treballar i de funcionar del Patronat”, apuntava Pep Campaña, gerent del Patronat, a La Jornada del Vallès.

Tots els participants a la jornada de formació / PME

Destacar la participació del Club Bàsquet Les Franqueses i de l’Associació Esportiva Handbol Les Franqueses, dos de les entitats esportives Municipals que treballen conjuntament amb el Patronat Municipal d’Esports. Una jornada per donar el tret de sortida a una nova temporada plena d’activitats, que va consistir en una classe de formació, amb una xerrada prèvia del gerent de l’ens, Pep Campaña, una classe de consells d’actuació de primers auxilis, a càrrec de Marià Yeste, una activitat lúdica en grup, i finalment un dinar entre els prop de 40 participants que es va celebrar a l’Hotel Ciutat de Granollers, igual que la resta d’activitats. Unes activitats que van tenir la presència del regidor d’Esports de Les Franqueses, Juan Corchado.

La jornada de formació que ja s’havia fet dos anys enrere, és una activitat que des del Patronat volen seguir realitzant les properes temporades per fer pinya entre tots els treballadors abans de començar la temporada.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here