L’atleta granollerí aconsegueix sumar el títol per segon any consecutiu amb l’equip barceloní


Després de ser campions de Catalunya per equips una setmana abans, l’equip Fasttriatlon va aconseguir dissabte passat a Águilas revalidar el títol de la Copa del Rei de triatló assolit també un any enrere. “Guanyar-la un cop ja és complicat, però guanyar-la dos cops consecutius té molt mèrit”, destaca Jordi Relats, el membre del Vallès Oriental de l’equip guanyador, també conformat per Albert Parreño, Jordi Garcia, Cesc Godoy, Aleix Domenech i Adrià Muñoz.

L’equip barceloní, com l’any passat, va tornar a disputar-se la medalla d’or amb el Cidade de Lugo Fluvial, guanyant finalment la prova amb 22 segons de marge respecte al conjunt gallec. El cert és que l’equip Fasttriatlon no va donar opció als seus rivals, marcant la diferència i un ritme molt alt tant en el segment de natació com en el de bici. “Les sensacions van ser bones, tot i que vaig tenir problemes físics en el tram de córrer”, assegura Jordi Relats que, tot i això, va donar un alt rendiment tant en els trams de natació com de bici.

L’equip Fasttriatlon juntament amb el Cidade Lugo, que va acabar segon, i l’equip Universidad de Alicante que va ser tercer

Així, Fasttriatlon revalida el títol de l’any passat amb un equip quasi idèntic, en el qual l’única novetat va ser la participació d’Adrià Muñoz en substitució de ‘Chamo’ Díaz. El pròxim repte del conjunt barceloní serà com a amfitrió, i és que aquest proper cap de setmana es disputa la VII Fastriatlon al Canal Olímpic de Catalunya de Castelldefels.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here