L’atleta de l’entitat granollerina ha aconseguit una meritòria segona posició amb un temps d’una hora, 4 minuts i 17 segons. El club vallesà ha quedat tercer en la categoria per equips tant en categoria masculina com femenina. Quim Iturralde ha guanyat la prova en categoria de veterans


Després de quedar tercer al Campionat de Catalunya Elit de Duatló el mes passat, l’atleta del Club Triatló Granollers Jordi Relats segueix en un gran estat de forma i avui ha aconseguit un meritori segon lloc a la III Duatló de Girona. Relats ha creuat la línia de meta amb un temps d’una hora 4 minuts i 17 segons, seguit de ben a prop per Albert Parreño de l’equip Fast Triatlon, que ha entrat només quatre segons després. El guanyador de la prova ha estat Jordi Garcia, també de l’equip Fast triatlon, amb un temps d’una hora, 4 minuts i 4 segons.

Una cursa marcada per la igualtat entre els tres primers corredors que han mantingut un duel constant, amb diversos líders durant la prova, però que ha acabat guanyant Jordi Garcia. Ivan Límia del Club Triatló Montornès amb un temps d’una hora, 6 minuts i 36 segons ha entrat en 9a posició mentre que Quim Iturralde ha entrat en 14a posició de la general amb un temps d’una hora, 6 minuts i 54 segons. Una posició que li ha valgut a Iturralde per guanyar la prova en la categoria de veterans.

En categoria femenina, Miriam Codina del Club Triatló Granollers ha quedat en 11a posició amb un temps d’una hora, 22 minuts i 37 segons. Les vallesanes més ben classificades també han estat del CTG: Judith Andújar en 20a posició amb un temps d’una hora 27 minuts i 17 segons, i Lara Riera en 25a posició, parant el cronòmetre amb un temps d’una hora, 29 minuts i 5 segons.

En categoria per equips, tant l’equip masculí com el femení del Club Triatló Granollers han quedat en tercera posició.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here