Jordi López: “Seria especial assolir l’ascens l’any del centenari”

0
2535

Jordi López afronta amb il·lusió la recta final de la seva primera temporada com a entrenador del primer equip del FC Cardedeu. De moment, el curs dels seus jugadors és immillorable: a falta de set jornades per finalitzar el campionat són líders del grup 4 de Segona Catalana amb 50 punts, seguits de ben a prop pel Ripollet i el Sant Quirze. Així, el club vallesà té a les seves mans aconseguir un ascens històric, en l’any que compleix 100 anys d’història, i lluitarà fins al final per aconseguir-ho


Emma Montané
Sou líders a falta de set jornades per acabar el campionat. L’objectiu a l’inici de temporada era lluitar per l’ascens?

L’objectiu era fer una bona temporada intentant ajustar les nostres expectatives a la realitat de la categoria. Amb dedicació i esforç hem arribat a la part alta de la classificació i actualment a ser líders.

Som un equip sòlid, cuidem molt els aspectes defensius i el grup és molt professional”

Quins són els punts forts d’aquest equip?

Futbolísticament parlant som un equip sòlid. Cuidem molt els aspectes defensius. El grup que dirigeixo és molt professional, fet que ens ha permès aconseguir les victòries necessàries per estar en aquesta zona de confort. La dedicació que hi posen és impressionant.

2507_fccardedeuEl calendari que li espera al FC Cardedeu és força propici per a mantenir-se en les posicions altes de la taula. Es pot ser optimista tenint en compte els partits que queden?

No tinc la perspectiva d’un calendari fàcil, només sóc optimista amb el que l’equip està fent i treballant per assolir victòries. Entenc que els periodistes feu una valoració objectiva mirant la taula classificatòria, la realitat, però, és diferent. Ens trobem en un grup extremadament competitiu. És cert que els equips que estem a dalt fem una feina impressionant, però també s’ha de tenir en compte que el que es veu a la classificació no és la realitat. Trobar-se a mitja taula o en zona de descens no defineix la qualitat d’un equip. Tots els conjunts fan tot el possible per guanyar perquè tots sense excepció tenen necessitat de puntuar.

Intentem gestionar  l’eufòria. La feina no està acabada, queden set jornades i s’han de guanyar”

Existeix la possibilitat real de pujar de categoria. Com rebaixes l’eufòria del vestuari davant d’aquesta situació?

Intentem gestionar l’eufòria que hi pugui haver dins del vestuari. Evidentment, la feina no està acabada. Queden set jornades i s’han de guanyar. Posem especial èmfasi en el creixement individual i col·lectiu, també en analitzar al rival. La consigna és guanyar i anar partit a partit. No queda temps ni atenció possibles per fer altres coses.

asasassasa“No seria un fracàs no aconseguir l’ascens, ens trobem en un grup molt competitiu”

Aquest any el FC Cardedeu fa cent anys. Pujar de categoria seria la cirereta del pastís. Si no s’aconseguís ho consideraríeu un fracàs?

Com a tècnic difícilment consideraria un fracàs no assolir l’ascens. Com hem comentat abans, ens trobem en un grup extremadament competitiu i, a falta de sis jornades, som líders. És cert que potser per l’afició i els jugadors podria ser un fracàs, però com a tècnic haig de dir que no. Evidentment, seria  molt especial assolir l’ascens l’any del centenari de l’entitat.

Parlant del centenari, com valores els actes que estan previstos per cel·lebrar-lo?

Doncs els trobo molt interessants. Hi haurà jornades de futbol base, amb equips del Futbol Club Barcelona, de l’Espanyol, equips xinesos… Nosaltres com a primer equip també tindrem partits interessants. Xerrades amb diferents tècnics i jugadors, com per exemple Jordi López de la Unió Esportiva Llagostera. Em semblen una sèrie d’iniciatives que a nivell formatiu i social tenen molta importància. Hi ha una comissió que fa una feina molt important per representar tot el club.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here