David Hidalgo i Jordi López / CE Llerona

El de Cardedeu, que ha dirigit l’AEC Manlleu de Primera Catalana la darrera mitja temporada i va ser tècnic del FC Cardedeu durant tres anys aconseguint un ascens a Primera Catalana, és el nou director metodològic de l’entitat. Una nova figura a l’estructura esportiva del club per tal de fer evolucionar i créixer el projecte esportiu i donar continuïtat a l’essència formativa que l’ha caracteritzat les darreres temporades


Jordi López és el nou director metodològic del CE Llerona. Una nova figura a l’estructura esportiva del club per tal de fer evolucionar i créixer el projecte esportiu, apostant per la qualitat i els valors i donant continuïtat a l’essència formativa que l’ha caracteritzat les darreres temporades. Una nova exigència formativa basada en l’àrea metodològica, creada i pautada amb un mètode constructivista.

“Amb el Jordi tenim una forma d’entendre el futbol i la formació que va a la mateixa direcció; entén el projecte del Llerona perfectament, comparteix els valors i moltes de les coses que s’estan construint en aquest projecte i ens fa moltíssima il·lusió que passi a formar part de l’entitat, ja que ens aportarà tots els seus coneixements i podrem ampliar tota la base metodòlogica del club. Realment la seva incorporació és un pas endavant molt gran. Com a entitat tenim la prioritat absoluta de basar-nos en la formació continuada d’equips, jugadors i entrenadors per tal de tenir una identitat futbolística que ens identifiqui”, assegura David Hidalgo, coordinador esportiu del CE Llerona.

López és un professional especialitzat en la ciència de la teoria i metodologia de l’entrenament esportiu, que assessorà, orientarà, supervisarà, controlarà i avaluarà el treball dels entrenadors i equips del club, i a més analitzarà el desenvolupament dels esportistes als entrenaments i competicions.CONCERT

Natural de Cardedeu, el nou director metodològic del CE Llerona és Tècnic Superior d’Esports, format en la Direcció Tècnica de processos formatius, d’alt rendiment i màxim rendiment per la FCF, i a més compta amb una dilatada experiència i aportació dins de diversos clubs esportius de la zona. Ha dirigit l’AEC Manlleu de Primera Catalana la darrera mitja temporada i va ser tècnic del FC Cardedeu durant tres anys aconseguint un ascens a Primera Catalana. Fa dues temporades, la 2016-2017, va ser elegit el millor entrenador del Vallès Oriental.

Conjuntament amb el director Esportiu, David Hidalgo, i amb un ampli equip de treball, es cuidaran tots els detalls des de dins l’àrea metodològica per tal de garantir un treball tècnic de qualitat a tot el club franquesí.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here