El tècnic del FC Cardedeu ha estat elegit pels entrenadors i capitans dels equips de futbol de la comarca com el millor entrenador de l’any 2016


lopezJordi López ha estat l’entrenador més votat pels 30 entrenadors i 27 capitans dels equips de futbol de la comarca que han participat en la tria del millor entrenador de la temporada i de l’onze ideal del futbol territorial vallesà 2016. Dels 57 vots emesos, López n’ha rebut 13, erigint-se com el tècnic més ben valorat del futbol territorial vallesà. El seu equip ha acabat aquest 2016 com a líder en solitari del grup 4 de Segona Catalana, fent així un petit pas endavant per assolir l’objectiu de la temporada, l’ascens a Primera Catalana, un repte que en la temporada passada es van quedar a només tres punts de poder assolir.

El segon tècnic més ben valorat, amb 7 vots, ha estat Jordi Espinosa de l’Associació Esportiva l’Ametlla. El tècnic va assolir el gran objectiu del seu equip la darrera temporada, l’ascens a Tercera Catalana i en aquesta campanya a la nova divisió l’equip està donant un bon rendiment. Quan queda un partit per acabar la primera volta, ocupa la 8a posició de la taula amb un balanç de 7 victòries, 1 empat i 7 derrotes.

El tercer entrenador més ben valorat, amb 6 vots, ha estat David Parra, del CF Parets. Parra, que va acabar la campanya 2015-2016 deixant el Bellavista Milan en 7a posició del grup 4 de Segona Catalana, es va fer càrrec aquest passat estiu del CF Parets. Amb Parra a la banqueta, el club paretà ha completat una primera volta espectacular, al grup 9 de Tercera Catalana, i és líder destacat a 8 punts del segon i l’únic equip del grup invicte, sent un clar aspirant a l’ascens directe a Segona Catalana.

Rànquing millors entrenadors any 2016

1. Jordi López (FC Cardedeu) 13 vots
2. Jordi Espinosa (AE Ametlla) 7 vots
3. David Parra (CF Parets) 6 vots
4. Jordi Jornet (CF Les Franqueses) 5 vots
5. Albert Càmara (EC Granollers) 4 vots
Diego Garcia (CF La Torreta) 4 vots
Joaquín Rubio (UD Lourdes) 4 vots
6. Alberto Manga (CF l’Ametlla) 3 vots
David Ortiz (CF Mollet) 3 vots

L’onze ideal del futbol vallesà 2016
L’onze ideal del futbol vallesà de Segona Catalana 2016
L’onze ideal del futbol vallesà de Tercera Catalana 2016
El millor jugador del futbol vallesà 2016

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here