López (dreta) juntament amb Esteve Alonso, segon entrenador del FC Cardedeu / TONI CANYAMERAS
La Jornada del Vallès organitza la 1a edició de la Festa del futbol del Vallès Oriental

El tècnic del FC Cardedeu ha tornat a ser elegit pels entrenadors i capitans dels equips de futbol del Vallès Oriental com el millor entrenador de la comarca de la temporada 2016-2017


Jordi López ha guanyat per tercera vegada consecutiva el premi honorífic que atorga La Jornada del Vallès com a millor entrenador de la comarca. López ja va ser elegit millor tècnic de la temporada 2015-2016 i també de l’any 2016, tots ells votats pels protagonistes del futbol del Vallès Oriental.

En aquesta darrera edició, que ha estat la més participativa, amb els vots de 41 entrenadors i 41 capitans dels equips de la comarca, Jordi López ha obtingut 31 vots, erigint-se així, i amb diferència, com el tècnic més ben valorat del futbol territorial de casa nostra. La gran tasca de López, i tot el seu equip tècnic, assolint el primer ascens de la història del FC Cardedeu a Primera Catalana, després d’una temporada brillant, ha estat clau perquè l’entrenador de Cardedeu arrasés en la votació.

Com que ha estat l’entrenador més votat, Jordi López i el seu cos tècnic dirigiran la Selecció del Vallès Oriental, que s’enfrontarà a l’EC Granollers, a la 1a edició de la Festa del futbol del Vallès Oriental, que tindrà lloc al camp del carrer Girona de la capital vallesana el proper 10 de juny.

Xavier Estudillo, segon tècnic més votat
Foto: Svetlana Akimova

El segon tècnic més ben valorat, amb 10 vots, ha estat Xavier Estudillo del CF Montmeló. Estudillo, que havia entrenat el Parets les darreres temporades, es va fer càrrec de l’equip a l’estiu per tal de tornar-lo a Tercera Catalana i ha assolit l’objectiu completant una gran temporada, en la qual ha estat l’equip més regular del grup 9 de Quarta Catalana. El club de Montmeló ha guanyat la lliga i l’any que ve tornarà a competir al grup 9 de Tercera Catalana. Les dades de l’equip vallesà han estat extraordinàries anotant 132 gols i només rebent-ne 19, sent així l’equip més golejador i el menys golejat de la cateogira.

David Parra completa el ‘top3’
Foto: Silvia Ferran

El tercer entrenador més ben valorat, amb 9 vots, ha estat David Parra del CF Parets. Parra va agafar les regnes del club de Parets del Vallès l’estiu passat, començant així un projecte molt ambiciós, amb un primer objectiu de pujar l’equip a Segona Catalana. Una fita que l’equip de Parets del Vallès va aconseguir tres jornades abans d’acabar la competició amb una golejada al camp de la UD Lourdes (3-6). A banda, Parra ha fet història, i és que el Parets ha estat l’únic equip invicte de tot el futbol del Vallès Oriental i també l’únic dels 17 grups de Tercera Catalana, juntament amb el Tossa. Destacar que el tècnic ha aconseguit pujar de categoria els tres equips que ha entrenat, Llerona, Bellavista i Parets en les primeres temporades dirigint-los.


Rànquing millors entrenadors temporada 2016-2017

1. Jordi López (FC Cardedeu)
31 vots
2.  Xavier Estudillo (CF Montmeló)
10 vots
3. David Parra (CF Parets)
9 vots
4. Albert Càmara (EC Granollers)
5 vots
5. Sergio Giménez (CF Sant Feliu Codines)
4 vots

 


El 10 de juny, la 1a edició de la Festa del futbol del Vallès Oriental, serà possible gràcies a les empreses que han col·laborat i confiat amb nosaltres.

 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here