El president de la Federació Catalana de Futbol va voler fer una crida a tots els pares i mares de jugadors de futbol base i als jugadors amateurs que segueixin ajudant als seus clubs, ja que “en definitiva són ells els que fan que el nostre futbol tingui tan bona salut”, va assegurar.


El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, va assegurar ahir al programa Catalunya Futbol de Ràdio Marca que des de l’ens federatiu tenen la ferma voluntat que totes les competicions d’arreu del territori català que han quedat pausades pel Coronavirus es puguin acabar: “Des de la Federació volem que s’acabi la temporada. Jo entenc que totes les categories s’haurien de poder finalitzar i mirarem com es pot fer, però penso personalment que ha de ser així, tot i que hem de reunir-nos amb tota la junta directiva per arribar a un consens”, va apuntar.

Soteras, que va mostrar la seva total incertesa pel moment que vivim, va explicar que una opció seria reemprendre les competicions a final de maig o principis de juny: “El futbol català és té que reemprendre, primer és la salut, però després de la salut, quan hi hagi llum verda per practicar esport, hem de reemprendre la competició, no sé amb quines condicions però crec que així ho hem de fer”, va reiterar.

Així mateix, va voler destacar que des de la Federació se seguirà ajudant als clubs perquè no tinguin problemes econòmics amb les ajudes de les campanyes Orgullosa i Tots som un equip, que doten a les diferents entitats d’ajudes econòmiques. En el mateix sentit, va voler fer una crida a tots els pares i mares de jugadors de futbol base i als jugadors amateurs que segueixin ajudant als seus clubs, ja que “en definitiva són ells els que fan que el nostre futbol tingui tan bona salut”, va assegurar. Per últim, va voler recalcar a tot el món del futbol català que faci cas al confinament decratat per les autoritats.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here