El porter, que ha jugat les dues darreres temporades a la Divisió de Plata amb l’ARS Palma del Rio, es va formar al planter del Sant Quirze i del FC Barcelona


Foto: Área Balonmano

Joan Costa serà la propera temporada un dels porters del BM la Roca. El jugador arriba al club roquerol procedent de l’ARS Palma del Rio, equip amb el qual va jugar la promoció d’ascens a Asobal el passat 27 de maig.  Costa es va formar al planter del Sant Quirze i del FC Barcelona fins a retornar al primer equip del conjunt del Vallès Occidental. El novembre del 2015 va fitxar per l’ARS Palma del Rio, conjunt amb el qual ha jugat les dues darreres temporades.

“Ens aportarà l’experiència guanyada en aquests anys i un rendiment important a porteria i, juntament amb la defensa, serà el pal de paller del projecte 2017-2018”, destaca un dels coordinadors del club i exentrenador del primer equip, Guillem Estapé.

Costa s’afegeix als fitxatges ja anunciats de Lluís Montserrat, que torna després de competir un any a Asobal amb el BM Villa de Aranda i de Marc Morales, procedent de l’Handbol Palautordera.

El relleu de Pau Puget

Costa serà el relleu de Pau Puget que deixa el BM La Roca per fitxar pel Sant Esteve Sesrovires. Puget, que viu a Igualada, no deixa el club roquerol per motius esportius: “Tinc una hora de camí per anar i una hora per tornar d’Igualada a La Roca i, tot i que m’han estimat i cuidat molt, havia de prendre una decisió, ja que no era sostenible”, remarca Puget.

El porter igualadí va arribar al club vallesà l’estiu del 2014, avalat per Guillem Estapé, procedent de l’Esplugues. El rendiment de Puget ha estat extraordinari, sent una peça clau a l’engranatge de l’equip els dos anys a Plata i també aquesta darrera campanya a Nacional. Abans de jugar amb l’Esplugues ja havia competit durant tres temporades amb el Club Handbol Sant Esteve Sesrovires.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here