o Hernàndez, d’Inverse Team, va completar els 45,5 km en 4 hores, 36 minuts i 6 segons mentre que Gordón, de Segur Artic i natural de Montornès, va completar el recorregut en 4 hores 55 minuts i 57 segons

L’equip Inverse va ser el gran guanyador de la prova amb el primer lloc masculí, i dos podis més, el segon lloc de Gabriela Sánchez i el tercer d’Ivet Figueras en categoria femenina


Més de 600 corredors van participar ahir a la 7a edició de la Marató del Montseny amb sortida i arribada a la plaça Major de Sant Esteve de Palautordera. Una prova que es desenvolupa íntegrament pel Parc Natural del Montseny amb un 85% del seu recorregut per corriols i un 15% restant per pistes de terra. La prova passa pels llocs més emblemàtics del parc, com son el cim del Matagalls, les Agudes i el Turó de l’Home, sostre de la cursa i cim del Montseny amb 1.705 m d’altitud.

Els guanyadors de la prova d’enguany van ser Jessed Hernàndez d’Inverse Team i Eli Gordón, de Segur Artic, que va quedar en una meritòria 7a posició de la general. Hernàndez va completar els 45,5 km del recorregut en un temps magnífic de 4 hores, 36 minuts i 6 segons. En segona posició va entrar Erlantz Díaz (04:37:54 h) i 8 minuts després Fernandó López de ‘Mountain Runners ‘Berguedà, que va completar el podi. En categoria femenina, Eli Gordón va guanyar amb total autoritat (04:55:57 h), traient prop de 40 minuts a la segona classificada, Gabriela Sánchez d’Inverse Team (05:32:07 h) i més d’una hora a Ivet Figueras (06:01:12 h), també d’Inverse Team. Gordón, de Montornès, que va guanyar la Trail del Montblanc el passat mes d’agost, segueix en un estat de forma espectacular.

Tots els participants van gaudir de fins a 9 avituallaments al llarg d’un recorregut d’una gran bellesa i un entorn immillorable amb un desnivell positiu de 2.752 metres. Una prova que no hagués estat possible sense la tasca dels 250 voluntaris que van vetllar perquè es desenvolupés a la perfecció.

El dia abans, es va celebrar la cursa vertical La Sitja del Llop amb la presència de 111 participants. La prova, amb sortida de la Plaça Major del poble del Montseny, va ser de 6 km amb 1.185 metres de desnivell positiu per pistes i corriols. El guanyador va ser Jonathan Mora, d’Inverse Team, amb un temps de 49 minuts i 52 segons, mentre que la vencedora va ser Alba Xandri, aturant el cronòmetre en 58 minuts i 5 segons.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here