El corredor d’Inverse Team ha completat els 7 km de recorregut, amb un desnivell positiu de 800 metres, en 36 minuts i 59 segons. Laia Vidal ha estat la guanyadora en categoria femenina creuant la línia de meta amb un temps de 53 minuts i 40 segons


Jordi Calls

Jessed Hernández ha estat el guanyador de la 4a edició de la Cursa Vertical de la Vall del Congost completant els 7 km de recorregut amb un temps espectacular: 36 minuts i 59 segons. La prova ha servit de preparació al corredor d’Inverse Team, que serà un dels grans favorits per guanyar la Marató de la Vall del Congost el proper diumenge.

El segon en creuar la línia de meta, a un minut i 35 segons d’Hernández, ha estat Jordi Vallès i ha completat el podi, amb un temps de 39 minuts i 22 segons, Carlos Cera, també d’Inverse Team. Cera ha entrat 2 segons abans que Albert Soley, també patrocinat per Inverse, i és que els dos corredors han protagonitzat un interessant duel en els metres finals. Precisament, Cera i Soley són dos dels grans aspirants a pujar al podi a la Mitja Marató de la prova vallesana del proper diumenge.

En categoria femenina, la guanyadora ha estat Laia Vidal amb un temps de 53 minuts i 40 segons. La jove corredora de només 15 anys ha debutat en una cursa vertical amb una victòria de mèrit. En segona posició ha entrat Laura Salas, amb un temps de 54 minuts i 24 segons, i ha completat el podi Miriam Moreno, que ha entrat 1 minut i 12 segons més tard. Moreno és la segona setmana consecutiva que puja al podi: la setmana passada va ser la guanyadora de la Marató de la cursa de muntanya Camí dels Ibers de la Roca.

Com l’any passat, la Vertical ha sortit de la plaça de la vila de Tagamanent i 300 metres després de la sortida els corredors han començat a enfilar el cim. Una prova exigent i molt dura, amb un desnivell positiu de 800 metres, que com cada any ha tingut l’arribada al restaurant el Bellver, un indret idíl·lic amb unes vistes absolutament espectaculars. Enguany, s’ha mantingut la participació de la darrera edició, amb més de 90 participants.

La Vertical, però, només ha estat l’aperitiu. Diumenge que ve arriba l’hora de la veritat. Comença el compte enrere per la 20 edició de la cursa de muntanya de la Vall del Congost.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here