Iona Lobato, de 16 anys i que debutava en competició europea amb la selecció estatal, va assolir una magnífica medalla de bronze en la seva categoria de kumite cadet femení -54kg, mateixa medalla que va aconseguir al passat Mundial de Xile


El passat cap de setmana 7,8,9 de febrer es va celebrar a Budapest (Hongria) els campionats d’Europa en les categories cadet, júnior i sub-21, on el club karate Nokachi les Franqueses tenia representació amb dos competidors que formaven part de la Reial Federació Espanyola de Karate. 

Gran campionat per part de Iona Lobato proclamant-se medalla de bronze en la categoria Kumite cadet femení -54kg. Després d’haver de desfer-se de les competidores d’Holanda per 1-0, Croàcia per 3-0, Alemanya per 4-1 i perdent en semifinals amb Escòcia 1-0, li va donar l’oportunitat de lluitar per la medalla de bronze adjudicant-se-la vencent a la competidora d’Israel per 1-0. 

Al seu torn, Alfredo Domínguez va realitzar un molt bon campionat, però no va tenir la fortuna d’alçar-se amb la medalla de bronze i va obtenir un més que victoriós 5è lloc. Alfredo va guanyar 7-0 al competidor de Lituània, tot seguit a l’Israel per 9-0 i per 1-0 a l’hongarès, el que li donava accés a les semifinals contra el competidor portuguès, combat que no va poder superar. Ja en la lluita per la medalla de bronze, Domínguez no va poder amb el competidor de Geòrgia en un més que disputat combat 3-1. 

En definitiva, un cop més, gran treball dels alumnes entrenats per Agustín Núñez i Montse Marín. 

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here