La marca esportiva vallesana presentarà aquest dissabte els seus dos equips de trail running (Inverse team trailrunning i Inverse X-trail) al cim del Turó de l’Home (1.712 metres), la muntanya més alta del massís del Montseny


FOTO: ROGER CORREM

El proper dissabte 11 de novembre Inverse presentarà els seus equips de ‘trail running’ per aquesta temporada 2017-2018. La gran novetat és que aquesta tercera campanya de vida, a banda de seguir apostant per l’equip entrenat per Toni de Arriba, també incorpora un nou conjunt filial, el Inverse X-Trail, amb l’objectiu de competir a les proves locals catalanes.

Si la primera presentació la va fer a Aiguafreda i la segona a El Bellver, a tocar del Turó de Tagamanent, enguany l’equip de la marca esportiva de Parets del Vallès es presentarà al Turó de l’Home, el cim més alt del Parc Natural del Montseny (1.705 metres). I ho farà en el marc de la meta d’arribada de la mítica “Sitja del Llop”, la cursa vertical al Turó de l’Home que se celebra el mateix dissabte.

L’equip Inverse Team trailrunning reuneix a alguns dels millors corredors de muntanya de l’àmbit nacional, especialistes en diversos tipus de carreres (ultres, maratons, mitja maratons i quilòmetre vertical) i molts d’ells i d’elles repeteixen respecte a l’any passat: Andrea Gil, Andreu Simon, Àngels Llobera, Gabriela Sánchez, Carlos Cera, Jessed Hernández, Iu Escolà, Jonatan Mora, Marc Carós i Marta Molist que una lesió la va deixar fora l’anterior temporada.

L’equip Inverse Team trailrunning que segueix dirigit per Antonio de Arriba, també incorpora aquest any a nous valors com les joves promeses Mireia Pons, Marc Pérez i l’andorrà Lluís Sanvicente. El segon equip de la marca dirigit per ‘Roger Correm’, l’Inverse X-Trail, té com a objectiu participar en curses de muntanya d’àmbit local a Catalunya.

En l’equip repeteixen aquesta temporada Ivet Figueras i Roger Tarrés, i incorpora al garriguenc Adrià Matas, Enric Núbia, David Adan, Ferran Canudes, Gisela Carion, Jordi Valls, Marc García i Paula Reixach. Els dos equips aniran equipats amb les últimes novetats en roba personalitzada i de col·lecció de Inverse per al 2018. Moltes de les millores tecnològiques de les noves vestimentes de ‘trail running’ d’Inverse han estat gràcies a les observacions i recomanacions que fan els membres d’aquests dos equips.

Tres cares noves a la presentació de l’equip Inverse de curses de muntanya

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here