La marca de roba esportiva de Parets del Vallès va presentar dissabte els seus dos equips de trail running (Inverse team trailrunning i Inverse X-trail) a la muntanya més alta del massís del MontsenyEl passat dissabte el cim del Turó de l’Home, la muntanya més alta del Montseny (1712 m), va ser l’escenari de la presentació dels equips de ‘trail running’ de la marca Inverse. La gran novetat va ser que aquesta tercera campanya de vida, a banda de seguir apostant per l’equip entrenat per Toni de Arriba, Inverse Team trailrunning, Inverse també incorpora un nou conjunt filial, l’Inverse X-Trail, entrenat per Roger Correm i amb l’objectiu de competir a les proves locals catalanes.

L’equip Inverse Team trailrunning reuneix a alguns dels millors corredors de muntanya de l’àmbit nacional, especialistes en diversos tipus de carreres (ultres, maratons, mitja maratons i quilòmetre vertical). L’equip està conformat per Andrea Gil, Andreu Simon, Àngels Llobera, Gabriela Sánchez, Carlos Cera, Jessed Hernández, Iu Escolà, Jonatan Mora, Marc Carós, Marta Molist i tres nous fitxatges, joves promeses com Mireia Pons, Marc Pérez i l’andorrà Lluís Sanvicente.  “Estic molt content per com es presenta aquesta campanya. Comptem amb noves incorporacions molt joves, promeses de futur i ja pensem en l’any que ve amb nous projectes com la Vall del Congost. Després vindrà la Copa d’Espanya, Ultres i molts d’ells correran curses tant nacionals com internacionals”, destaca Toni de Arriba, manager de l’equip.

L’equip ha incorporat 4 noves corredores

El segon equip de la marca dirigit per ‘Roger Correm’, l’Inverse X-Trail, de nova formació té a les seves files Ivet FiguerasRoger Tarrés, el garriguenc Adrià Matas, Enric Núbia, David Adan, Ferran Canudes, Gisela Carion, Jordi Valls, Marc García i Paula Reixach. “Per mi significa molt passar a formar part de l’equip Inverse. Veure que un equip com aquest confia en tu dóna molta força per seguir aprenent i continuar en la mateixa línia de motivació. És un pas per continuar buscant nous reptes i aconseguir els millors resultats possibles”, destaca el garriguenc Adrià Matas que, juntament amb Toni de Arriba són els components de l’equip del Vallès Oriental.

Gran estrena aquest cap de setmana

L’equip Inverse ha disputat aquest cap de setmana les proves de la Marató del Montseny amb un gran èxit entre els seus corredors. Jonatan Mora va guanyar dissabte la Sitja del Llop, la cursa Vertical, mentre que Jessed Hernàndez, va ser el vencedor de la Marató que va tenir lloc diumenge. Una marató en la qual el corredor de la Cerdanya va haver de lluitar de valent per aconseguir el triomf final. També en categoria femenina l’equip Inverse va entrar al podi, amb Gabriela Sánchez que va ser segona i Ivet Figueras, tercera.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here