Il·lusió i reforços de luxe pel CF Les Franqueses per afrontar l’històric debut a Primera Catalana

0
195

El conjunt franquesí dirigit per Manolo Parralo i Jordi Jornet s’ha reforçat amb les incorporacions del veterà Diego Carrillo, amb experiència a Tercera Divisió, i Roger Castellvell, Oriol Bordas i Maha Tunkara, tots tres amb experiència a Primera Catalana.  Tunkara torna a l’entitat després d’haver competit a la màxima divisió catalana amb el CF Parets. El darrer fitxatge anunciat va ser el d’Armando Irigoyen, defensa polivalent procedent de la UD Molletense


Un cop el CF Les Franqueses va saber que l’any que ve competiria a Primera Catalana, un premi més que merescut, Joan Girabent, director tècnic del primer equip es va posar a treballar per tal de confeccionar un equip que jugarà per primera vegada a la seva història a la màxima divisió catalana. L’entitat franquesina havia anunciat la incorporació d’Omar Diao, migcampista amb molta projecció procedent del juvenil de l’Esport Club Granollers però durant el darrer mes, el conjunt que dirigiran, per vuitena temporada consecutiva, Jordi Jornet i Manolo Parralo, ha comunicat els fitxatges de jugadors amb experiència a la nova categoria: l’extrem Diego Carrillo i el migcampista-pivot Roger Castellvell (FC Cardedeu), l’interior dret Maha Tunkara (CF Parets) i el lateral dret Oriol Bordas (AEC Manlleu). El darrer fitxatge anunciat va ser el d’Armando Irigoyen, defensa polivalent procedent de l’UD Molletense.

Diego Carrillo, amb una àmplia experiència en el futbol català, aportarà veterania i qualitat al conjunt de Manolo Parralo. Les darreres temporades ha jugat al FC Cardedeu (2cat), CE Manresa (1cat) i Vilassar de Mar (1cat) després d’haver estat una peça clau de l’EC Granollers d’Albert Càmara que formant un trident màgic amb Carlos Cano i Àlex Gil va acabar en una meritòria 8a posició a Tercera Divisió la temporada 2016-2017. L’extrem dret de Cardedeu, de 37 anys, havia jugat a equips estatals com el CD Toledo, el Puertollano i el Talavera, a Tercera Divisió, i també a Segona Divisió B amb el CD Castelló, l’Hospi, el CE Sabadell i la UE Figueres.

Roger Castellvell, de 27 anys, és un reforç de pes pel conjunt franquesí al mig del camp. Arriba a l’equip de Manolo Parralo procedent del FC Cardedeu amb el qual ha competit les dues darreres temporades a Segona Catalana, jugant també mitja temporada amb l’AEC Manlleu a Primera Catalana. Anteriorment havia estat una peça clau al CF Caldes, on va aconseguir un ascens a Segona Catalana, la temporada 13/14, i la permanència dels calderins a la categoria els dos següents cursos. Sens dubte, està cridat a ser un jugador important a l’esquema tàctic del CF Les Franqueses 2020-2021.

Per altra banda, Maha Tunkara torna al club franquesí després d’una temporada al CF Parets reforçant així el mig del camp del CF Les Franqueses i Oriol Bordas reforça també la defensa procedent del Manlleu de Primera Catalana. El darrer fitxatge anunciat, però, ha estat el d’Armando Irigoyen procedent de la UD Molletense. És un defensa polivalent que pot jugar de central i de lateral, és potent en el joc aeri i té bon tacte de pilota i ampli domini dels espais en la seva zona.

D’aquesta manera, el CF Les Franqueses apuntala un bloc compacte amb la renovació de la major part d’una plantilla que ha brillat aquesta darrera campanya a Segona Catalana: Guille Resina, Ramon Manzanera, Toni Atanasio, Julián Adarve, Jahir Gómez, Lars Carrillo, Agustí Planas, Maude Balde, Víctor Garcia, Younoussa Kamassokho, Aleix Vila, Sergio Aparicio, Joan Sánchez, Sergi Gómez, Xavi Gilabert i Alkaba Diallo.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here