La gran perla del planter del BM Granollers, ha rebut una Menció Honorífica dins del premi “Esportista en Edat Escolar 2016”, que anualment lliura el Consejo Superior de Deportes, de mans del seu director general, Jaime Castaño.


A dia d’avui Ian Tarrafeta, de 17 anys, és un dels millors jugadors de la seva categoria, tant per la seva qualitat individual i visió de joc, com pel seu lideratge. Unes qualitats que li han permès proclamar-se campió d’Espanya juvenil, la temporada passada amb el seu club, el BM Granollers, així com els dos darrers anys amb la Selecció Catalana, a més de formar part de les diferents seleccions espanyoles de base. De fet, amb la selecció estatal va ser nombrat millor central del darrer europeu juvenil que va tenir lloc a Croàcia.

Aquesta temporada és una peça clau del filial entrenat per Sergio Pozo i ja ha debutat amb el primer equip de Carlos Viver. Va ser en el derbi català del passat 3 de febrer davant el Barça, a la Lliga ASOBAL. El premi del Consejo Superior de Deportes no és el primer que rep enguany, i és que en la Nit de l’Esport de Granollers, celebrada el passat 29 de març va rebre el guardó com a promesa en categoria masculina.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here