El Campionat del Món de Moto GP ja ha completat la meitat de les curses del calendari després de la disputa del GP d’Alemanya el cap de setmana. Els germans Espargaró es troben amb sensacions oposades, ja que durant la temporada han lluitat per les primeres posicions en algunes curses però la realitat és que són darrere dels seus principals rivals, els companys d’equip. Pol Espargaró (Monster Yamaha Tech 3), que va acabar 8è a Alemanya, és 9è de la classificació general amb 64 punts; i Aleix Espargaró (Team Suzuki Ecstar), que va acabar 10è el cap de setmana, és 12è amb 44 punts.
El germà petit dels Espargaró manté un frec a frec amb el seu company, el britànic Bradley Smith, que és 6è amb 87 punts, els mateixos que el 5è classificat, Andrea Divizioso (Ducati Team). Pol Espargaró és a 23 punts del seu company després dels problemes d’adherència de la cursa alemanya. “Deixo Alemanya amb un sabor amarg a la boca”, deia Pol Espargaró un cop va acabar la cursa i va remarcar: “vaig haver de lluitar amb la moto per aconseguir posar-la on jo volia. No em sentia còmode en cap moment. No obstant això, vaig tractar de fer el millor que vaig poder. Per descomptat, aquest és un llarg camí i ara anem a analitzar les dades per assegurar-nos que això no passi de nou”.

Pel que fa Aleix, la diferència amb Maverick Viñales és menor ja que aquest ocupa el 10è lloc amb 57 punts. La diferència a favor de Viñales és de 13 punts. “Em vaig sentir molt incòmode en les corbes lentes i no vaig poder trobar una forma adequada per millorar”, explicava Aleix Espargaró, que confia que la segona part del Mundial l’equip pugui fer “un gran pas endavant”.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here