GRANOLLERS 25/03/18 FRAIKIN BM GRANOLLERS - CHAMBERY SAVOIE MONT BLANC EHF CUP

El garriguenc va aconseguir pujar al podi estatal, després de classificar-se en tercer lloc als 100 braça


L’actuació més destacada del Club Natació Granollers al Campionat d’Espanya Infantil, que va tenir lloc a Pontevedra del 25 al 28 de març, va estar protagonitzada pel nedador de La Garriga Héctor Morales, que va aconseguir pujar al podi estatal, després de classificar-se en tercer lloc als 100 braça. El vallesà va completar la seva participació a Pontevedra amb un 5è lloc als 400 estils i una 11a posició als 200 estils després de nedar la final B.

A nivell individual, destacar també altres participants del CNG: a les finals B, Gisela González va ser 17a als 100 esquena; Estel Xuan Galo, 19a als 200 papallona; i Hugo Teixell, 20è als 400 lliures. El CN Granollers va estar representat per set nedadors en aquest Estatal Infantil, dues nedadores i cinc nedadors, fent un gran paper. Cal destacar l’actuació dels nois, que va permetre situar el club vallesà en 7è lloc en la classificació final masculina, d’entre un total de 103 clubs participants.

La propera cita per als nedadors del club granollerí serà el Campionat d’Espanya Absolut-Júnior Primavera Open, que tindrà lloc del 7 a l’11 de març a Màlaga.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here