El ja exjugador del Fraikin BM Granollers és una baixa molt significativa pels de Carlos Viver, que veuen com perden el seu segon màxim golejador i un dels jugadors amb més projecció de la plantilla

Segons ja va informar la setmana passada, Vallès Oriental Televisió, el jugador del Fraikin BM Granollers Guilherme de Toledo ja és nou jugador del Wisla Plock polonès. La televisió del Vallès Oriental ja va apuntar que només quedava que es fés afectiva la clàusula de rescissió, fet que el lateral brasiler ja va afectuar el passat cap de setmana. 40.000€ que ha ingressat el club granollerí que han de servir per trobar un substitut de garanties. Tot i això, és una baixa molt important pels de Carlos Viver en un mes molt complicat de competició, i és que hauran de fer front a la competició de lliga, a la Copa del Rei i a la tercera ronda de la EHF.

De Toledo havia arribat l’estiu de 2014 amb un contracte per tres temporades i era un dels fixos de l’esquema tàctic de Carlos Viver. Toledo, de 21 anys, havia agafat galons aquesta segona temporada al Palau d’Esports i era el segon màxim anotador amb 47 gols amb una mitjana de 5,22 gols per partit en lliga Asobal. De fet, la temporada passada el lateral dret va marcar en tota la temporada 57 gols.

Toledo marxa al Wisla Plock, que dirigeix l’exentrenador granollerí Manolo Cadenas, que ja el tenia a la seva agenda. Motivat per disputar la Lliga de Campions, màxima competició continental, Cadenas va voler accelerar l’operació que s’havia de produir el pròxim estiu. Sigui com sigui, Viver i el cos tècnic tenen ara un contratemps important per intentar buscar un recanvi de pes per Toledo al mercat o dins de la casa. El partit més immediat dels granollerins, ja sense Toledo, serà aquest dissabte a la pista del Guadalajara, que ocupa el 5è lloc per la cua amb 5 punts. Tot un repte dels de Viver que haran de tirar d’empenta i fer moure banqueta per seguir rendint a un bon nivell a la lliga Asobal. Una banqueta que, cal dir-ho, gaudiex de joves jugadors amb una enorme qualitat.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here