Prop de 1.000 atletes, dels quals 5 són vallesans, formaran part d’un Campionat que començarà el dissabte a les 10 del matí i durarà fins diumenge a la tarda, que es disputaran les finals


Demà i diumenge se celebrarà a les Pistes d’Atletisme de Granollers l’edició número quinze del Campionat d’Espanya Cadet. Aquesta serà la segona vegada que la capital vallesana acull aquest campionat estatal de la categoria cadet, desprès de l’edició celebrada l’any 2013. Un miler d’atletes, dels quals 160 són catalans i 5 vallesans, participaran en la lluita per aconseguir el títol estatal. Les proves començaran dissabte a les 10 del matí i s’allargaran durant tot dissabte fins diumenge a la tarda que tindran lloc les finals.

Un Campionat en el qual es donaran cita les grans promeses de l’atletisme estatal en el que serà un cap de setmana intens d’atletisme formatiu a la capital del Vallès Oriental. Els representants vallesans seran Achraf el Marji, que participarà als 1.000 metres llisos, Clara Herràiz que participarà als 600 metres llisos, Laia Solà i Aina Barri que participaran als 100 i 300 metres llisos i Jan Ros que participarà a la prova de javelina.  Per altra banda, els clubs de la comarca tenen 7 representants més, tot i no ser vallesans: Ghita Bahim participarà als 1.500 metres obstacles, Maria Carner i Sergio Pérez, participaran als 1.000 metres llisos, Isaac Pradas i Víctor Coris als 600 metres llisos, Ismael Faty als 100 metres llisos, mentre que Israel Ferrón participarà a la prova del triple salt.

Podeu consultar aquí el reglament i les normes del Campionat cadet estatal

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here