Granollers ha viscut aquest cap de setmana una competició de màxim nivell estatal. Entre els esportistes catalans, cal destacar les medalles d’or en individual femení d’Elena Andreu i en individual masculí d’Àlex Alcalà. Andreu, per la seva part, també va repetir victòria amb Ana Carbón en dobles femení


El pavelló del Congost de Granollers ha estat l’escenari durant tot el cap de setmana dels Campionats d’Espanya sub-19 de bàdminton, amb la presència de totes les promeses del bàdminton estatal. A banda, per primera vegada la capital vallesana ha acollit una competició de parabàdminton en la qual hi han pres part una 30a de participants. “És una experiència molt gratificant acollir aquesta competició. Veus l’esforç que fan per fer esport i amb quina il·lusió i amb quines ganes. Ha sigut molt reconfortant”, destacava Rafael Lucas, president del club organitzador, l’Associació Granollers Esportiva.

El podi de la categoria de parabàdminton

A la competició de parabàdminton, els esportistes de Granollers van sumar 2 medalles, Lluis Turró i Carles Millera van aconseguir la plata al Dobles Masculí WH1-WH2 mentre que Toul Amer Mohamed va aconseguir el bronze de la mateixa categoria fent parella amb Jorge López (Astures). El campió de la categoria individual masculí del Campionat sub-19 estatal va ser Alex Alcalà, que havia entrenat temps enrere al centre de tecnificació del club granollerí, igual que Elena Andreu, campiona de les categories individual femenina i  doble femenina, juntament amb Ana Carbón. Pel que fa a la participació vallesana, dos granollerins en edat sub-17, Carlos Piris i Joan Monroy, van prendre part a la competició arribant fins a quarts de final. “Destacar l’elevat nivell dels jugadors, altíssim, amb molta igualtat, hem vist partits molt bons des de primeres rondes”, assegurava Lucas.

El podi de la categoria femenina del Campionat estatal sub-19
El podi de la categoria masculina del Campionat estatal sub-19

Un campionat organitzat per l’Associació Granollers Esportiva que s’ha pogut veure per streaming a la web de la Federació Espanyola  i ha aplegat més de 100 esportistes a la capital vallesana.

Opina

Please enter your comment!
Please enter your name here